Busy week end

Monday, October 26, 2009

Hujung minggu yg sibuk...sabtu baru ni kat rumah buat makan2 jemput adik beradik sebelah hubby....4 keluarga...hubby Chik La offer diri utk masak nasi briani daging sebagai hidangan makan malam....sorry tak sempat nak ambil gambar sbb sibuk melayan tetamu yg mai rumah di samping kerenah anak2 dan sepupu2 mereka. 

Lepas makan kaum ibu dan bapa ambik port masing2 bersembang sampai ke tengah malam...hahha...macam dah lama tak jumpa.....biasa la bila dah berkumpul tu...

Kali ni Chik La update baju cust yg Chik La hanya kenal thru sms jer....baju ni dihantar masa bulan pose hari tu..yg ni Chik La sempat siapkan sebelum raya ..nanti Chik La update pulak sehelai lagi yg baru Chik La poskan sabtu lepas......



You Might Also Like

3 comments

  1. Biasala bila dah berkumpul adik beradik..mesti borak sampai tak ingat apa dah ...

    Cuti sekolah ni plan nak balik kedah, leh la singgah Azi makan nasi beriani Zul :D

    ReplyDelete
  2. Na..boleh sajer..takda masalah..bagitau ja bila mau mai....he

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook