Showing posts from October, 2021Show All
Dine In Pertama Di Ikan Bakar Lubuk Pedati, Baling

Dine In Pertama di Ikan Bakar Lubuk Pedati, Baling .  Ramai ke yang dah merentas negeri? Akak baru saja merentas ke Pulau Pinang, negeri sebelah je. Negeri jauh-jauh belum lagi. Tunggu giliran, planning dah siap dah, tunggu harin…

Kenapa Lambat Nak View Blog?

Kenapa Lambat Nak View Blog? Kebelakangan ini, akak frust betul bila nak view blog sendiri ambil masa nak nampak full page. Situasi ini selalu berlaku kalau akak cuba viewdi laptop.  Kalau melalui smartphone, laju la pulak.  K…

Puding Roti Penyelamat Menu Minum Petang

Puding Roti Penyelamat Menu Minum Petang .  Haishh...lamanya tak update blog ni. Sibuk sangat ke tuan punya nya? Kalau ikutkan sibuknya biasa-biasa saja. Hari-hari pun sama.  Bila dah dari pagi sampai petang menjawap aduan pelan…