Ke Mana Menghilang

Monday, December 04, 2017

Hampir seminggu tanpa sebarang update di sini.  Ke mana menghilang?
Akak ada je, sibuk dengan tugas di pejabat dan persediaan cuti sekolah yang panjang ni.

Satu sesi cuti-cuti sekolah dah selesai weekend lepas.
Penat tapi enjoy !

cuti sekolah, aktiviti hujung minggu, aktiviti keluarga


Sneak preview dulu...nanti update...banyak sangat gambar, kena pilih-pilih dulu.
Yang pasti semua gembira......love you all !!

You Might Also Like

18 comments

  1. oh masuk pulau patutlah menghilang. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hppy holiday to azirah enjoy your day wee

      Delete
  2. bestnye dpt g bercuti.

    jmput join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. Wah travel on water . . . Best tu .

    ReplyDelete
  4. warghh....naik bot tu...sure best !!

    ReplyDelete
  5. time cuti-cuti sekolah ni memang banyak aktiviti dengan family kan kak :)

    ReplyDelete
  6. Oooooo...jalan- jalan ye kak cuti sekolah..seronok la anak- anak kan...

    ReplyDelete
  7. Meriah betul gambar. Semua orang nampak happy je dalam gambar tu. mesti enjoy habis

    ReplyDelete
  8. Seronoknya bercuti satu keluarga..lama jugak xbawak anak2 berjalan ni..

    ReplyDelete
  9. Bestnya holidy cuti sekolah ni heheheh anak-anak paling suka lah enjoy....

    ReplyDelete
  10. Kemana menghilang kakak ku? Rindu kamu...tak sabar nak tgk pic pic latest

    ReplyDelete
  11. Menghilang pergi vacation ya. Happy holiday.

    ReplyDelete
  12. Awaiting for your update. Enjoy your holiday ya.

    ReplyDelete
  13. pergi bercuti di pulau ke??
    nmpk budak2 seronok..

    ReplyDelete
  14. pi mana ni? naik boat to sasaran? haha happy school holiday!

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  15. Bestnya pergi jalan jalan hee tak sabar nak baca yg full nanti

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook