Tambah Lagi Satu

Wednesday, October 11, 2017

Akhirnya akak tambah jugak satu lagi.  Nak tahu tambah apa?


tambah line data, akses tanpa had, webe, unlimited access data dan voice



Ni ha.....kalau lelaki mesti fikiran korang dah ke lain kan. Akak tambah satu lagi line data. Kali ni guna WEBE pulak atau dah bertukar pada Unifi Mobile.  Sementara masih ada promosi semuanya tanpa had masih ada lagi, baiklah akak grab siap-siap. Nanti pakej berubah takut putih mata pulak.

Sebenarnya dah lama nak subscribe tapi dok tangguh-tangguh. Sampailah baru-baru ni dapat info pajek unlimited akan tamat penghujung oktober nanti.  Terus laju-laju akak register.  Nanti boleh spare untuk abang irfan guna sebab sekarang ni pakej unlimited data dan voice serta dapat lagi top up 10G untuk guna hotspot sebulan.  Okay lah tu. Nanti bila abang irfan dah sambung belajar mesti banyak nak guna data.

Jangan Percaya Kalau Tak Cuba

Sebelum ni ramai juga yang akak dengar bagitahu signal WEBE tak berapa okay.  Itulah antara faktor yang akakpun rasa berat nak daftar. Tapi jangan percaya kalau korang tak cuba.  Okay sangatlah signalnya.  Asalkan phone korang 4G dan LTE memang super duper la. 

So, sekarang ni akak guna Maxis, Celcom dan WEBE. Tiga-tiga ada. Takde masalah coverage.  Sangat berguna untuk blogger macam akak yang perlukan data di mana berada. Cehhhhh....

Korang kalau nak pakej tanpa had WEBE dengan harga RM79 sebulan, boleh je register secara online atau ke TMPoint TM. Lepas ni kalau dah takde jangan cakap akak tak payung!

You Might Also Like

7 comments

  1. Tahniah kak zie. Pilihan yang baik dan tepat

    ReplyDelete
  2. ramai jugak kt opiz pakai webe.. ok katanye.. lea belum terjebak lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Betul tu kak. Kadang orang kata tak ok maybe sebab banyak faktor kan. Bila kita guna ok je semua. Kena cuba dulu baru tau.

    ReplyDelete
  4. Rm79, unlimited. Kira OK tu.

    ReplyDelete
  5. Nak guna WEBE la. Sebab tengah nak beli nombor baru untuk fon lagi satu ni

    ReplyDelete
  6. Berbaloi harga webe Tampa had

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook