Harga Hebat Pakaian Renang Anak-anak Cheekaaboo sempena MYCYBERSALE dari 9 - 13 Oktober 2017

Monday, October 09, 2017

Membawa anak-anak bercuti, pelbagai perkara perlu diambil kira untuk memastikan anak-anak gembira.  Akak kalau nak bercuti, perkara pertama yang akan terlintas di fikiran ialah kat mana nak bermalam.  Bila dah dapat tempat bermalam, ada tak kolam renang.  Haha...kenapa kolam renang ? Sebab aktiviti yang paling mudah untuk memancing minat anak-anak ialah berendam dalam kolam. Lepas dapat berendam sampai puas, barulah mudah nak ajak anak-anak ikut plan kita pulak.

Tak lama lagi cuti sekolah panjang akan bermula, akak bercadang nak ajak adik beradik dan anak-anak saudara bercuti.  Eh! Akak ni sebenarnya dah bercucu pun tapi cucu saudaralah.  Comel-comel semua, mesti seronok bawa mereka mandi manda berendam dalam kolam.  Tapi bila anak-anak kecil ni biasalah, dengan lampin pakai buang di badan, mesti nampak berat kan.  

Takper biar Wan tolong mudahkan nak jaga anak-anak ni dan boleh menikmati percutian dengan lebih selesa.  Baru-baru ni akak terjumpa CHEEKAABOO.  Apa yang menarik di CHEEKAABOO ? Ada jual `swim diaper’ lah.  


mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak


Cheekaaboo Protective Swimware

Kat sini rupanya ada pelbagai swimware anak-anak yang comel sangat.  Akak tertarik dengan Swim Diaper ni.  Menariknya  swim diaper ini  ia boleh dibasuh dan digunakan berkali-kali selagi tak rosak.  Direka bentuk dengan bahan kalis air yang berkualiti bagi mengelakkan kebocoran ketika berada dalam kolam renang.  Ianya adalah streacheable bagi menyesuaikan dengan anak anda dan anak akan rasa lebih selesa.


mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak
 Credit photo: cheekaaboo website


Kenapa kena Beli Cheekabboo Swim Diaper

1. Ia diperbuat daripada campuran spandex dan polyester
2. Terdapat bahan kalis air di lapisan dalam dan anda tidak perlu risau pada kebocoran
3. Mudah dibasuh dan dikeringkan
4. Boleh diguna semula dan ia merupakan produk mesra alam
5. Ia boleh  juga digunakan sebagai seluar dalam anak kecil atau bayi sebab ia  
        terdapat  dalam  pelbagai saiz.



mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak


Anak-anak ni kadang-kadang tak kisah panas ke sejuk ke bila dah dapat berendam dalam kolam renang . Kita sebagai ibu bapa pulak risau takut-takut nanti dijangkit demam dan selsema.  Untuk memberi sedikit perlindungan sekiranya cuaca panas, boleh pakaikan anak anda dengan Cheekaaboo UV Sun Hat.


Cheekaaboo UV Sun Hat – Topi 2 in 1

UV Sun Hat merupakan topi yang sesuai untuk si comel anda gunakan dan mengelak daripada cuaca panas.  Terdapat dalam pelbagai corak yang cute dan cantik dan pastinya anak-anak seronok untuk memakainya sambil bermain air atau bermain.


mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak

mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak
Credit photo : cheekaaboo website


UV Sun Hat merupakan topi 2 in 1. Ianya boleh diterbalikkan untuk mendapat corak yang lain. Juga diperbuat daripada campuran spandex dan polyester.  UV Sun Hat ini boleh dipakai oleh kanak-kanak sehingga usia 8 tahun.  Kain lembut yang digunakan menghasilkan rasa sejuk pada pemakai.  Ianya dilengkapi dengan tali dan kekunci untuk mengelakkan topi terbang jika ditiup angin.  Anak-anak pasti suka memakainya.


mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak


Cheekaaboo terdapat banyak lagi produk menarik yang lain yang sesuai dengan anak-anak. Jangan sampai rambang mata membuat pilihan.


Tawaran Istimewa Cheekaaboo Sempena MyCyber Sale

Berita menarik untuk korang yang nak dapat produk Cheekaaboo ni. Sempena MyCyber Sale  daripada 9 – 13 Oktober 2017 ini pelbagai potongan harga menarik dan tak masuk akal yang ditawarkan.  Korang tau tak apa dia MyCyber Sale ? Kalau korang nak tau MyCyber Sale ini dah masuk tahun yang keempat diadakan. Dimana biasanya jualan menarik akan diadakan selama 5 hari berturut-turut dengan tawaran harga menarik.  Program MyCyber Sale ini dianjurkan oleh MDEC bertujuan untuk mengembangkan budaya berbelanja secara online. Masa nilah kedai-kedai online membuat tawaran hebat! 

Rugi kalau korang tak beli. Akak pun dah plan untuk beli beberapa helai swim diaper dan uv sun hat untuk si kecil comel cucu-cucu saudara yang dah lama akak tak jumpa tu. Lepas tu bolehlah selfie, wefie dengan Wan nanti.


mycybersale, jualan online terbesar, mycybersale di malaysia, jualan murah, harga menarik, diskaun hebat, cheekaaboo swim suit for kids, pakaian renang kanak-kanak


Korang yang berminat boleh terjah info kat bawah ni untuk dapatkan maklumat lanjut.

Website :Cheekaaboo  
Ig : @cheekaaboo

Korang juga boleh tengok tawaran-tawaran lain yang pastinya menarik di  sushivd.com/MCS


Tak sabar nak survey offer MyCyber Sale   !

You Might Also Like

4 comments

  1. Boleh survey juga sebab memang tgh cari pakaian renang syafi. Yg lama dah tak muat. Dah 2 thn pakai lagipun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam ada kat sini, cute bila dikenakan pada si comel.

      Delete
  2. Alalala comelnyaaa topi tu. Nampak pun selesa kainnya untuk dipakai anak2 kecil

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ...memang comel je...rasa macam nak pakai je..hehe

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook