SAFI BeauTea Rangkaian Produk Penjagaan Wajah Dengan Teh Premium

Wednesday, August 07, 2019

SAFI BeauTea Rangkaian Produk Penjagaan Wajah Dengan Teh Premium



Kalau dah nama wanita, penjagaan muka mestilah dalam senarai atas.  Pelbagai jenis pencuci muka ada di pasaran, pilih saja mana yang berkenan. Tapi kesesuaian dengan kulit muka pun kena ambil tahu juga.  Akak memang daripada sekolah lagi pengguna setia produk Safi.  Memang rasa macam ngam je dengan akak ni.  Pelbagai rangkaian produk penjagaan wajah  yang Safi keluarkan. Yang baru ni ialah Safi BeauTea - pencuci muka yang 100 peratus daripada teh premium.


safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi


Akak suka pencuci muka BeauTea ni, selain daripada sesuai dengan kulit muka akak, ianya juga adalah disebabkan:

-  100% premium teh
-   Dermatologi diuji
-   Bebas alkohol
-   Bebas Paraben
-   Bebas SLS / SLES
-   Bebas Silicone

safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi





Bagus kan! Tak perlu dah risau nak guna. Cara pakai pun macam biasalah, tak perlu picit banyak, sikit je dah memadai. Lepas tu sapulah kat permukaan muka sambil gosok-gosok manja. Lepas puas sapu, basuh dan lap lah muka korang. Confirm rasa segar dan puashati! 


BeuatTea Safi Dengan 4 Pilihan


* Green Tea & Neem - sesuai untuk kulit normal sehingga berminyak
* Apricot Tea untuk skrub
* White Tea & Damask rose - sesuai untuk kulit kering atau kombinasi 
* Black Tea &  Black Orchid  - sesuai untuk kulit sensitif

Keempat-empatnya best! Akak suka Green Tea & Neem dan Apricot Tea Scrub.



Green Tea & Neem Anti Acne Gel Cleanser

Pembersih gel yang lembut dan sabun ini menghilangkan kekotoran dan minyak yang berlebihan. Dirumus dengan gabungan berharga teh Green Tea & Neem ekstrak melegakan dan perisai kulit terhadap penceroboh luaran dan jerawat jerawat, sambil mengawal sebum untuk membantu mengurangkan paparan parut.

safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi



Apricot Tea Revitalising Face Scrub

Membersihkan liang dan mengelupas tanpa mengeringkan kulit. Dirumus dengan gabungan yang berharga daripada ekstrak Apricot & White Tea yang kaya dengan antioksidan dan membantu memulihkan tekstur kulit licin untuk kulit yang cerah dan berseri. 


safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi




White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser

Pembersih gel yang lembut dan bebas sabun ini sangat membersihkan liang yang tersumbat dan mengeluarkan kekotoran. Dirumus dengan gabungan teh Putih & Damask Rose yang kaya dengan antioksidan untuk mengimbangi tahap kelembapan kulit, menghidrat dan mengurangkan saiz liang-liang roma.

safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi



Black Tea & Back Orchid Detox Cream Cleanser

Pembersih krim Amino Acid yang lembut, wangi ini membersihkan dan menghapuskan kekotoran. Dirumuskan dengan campuran teh Hitam & Black Orchid yang sangat berharga membantu menjaga kulit, sambil mengekalkan kulit yang sihat dan dilindungi daripada penuaan .


safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi


Rangkaian BeauTea Safi ini mempunyai keharuman yang wangi. Rasa macam nak guna lagi..nak guna lagi....

Kat mana korang nak dapatkan produk ni? Bagi korang yang berminat nak mencuba produk ini, senang sangat...carilah Watsons, kat sini memang sedia ada terjual rangkaian produk Safi.  Kalau malas nak bersesak kat luar ataupun kesuntukan masa, boleh beli secara online kat  http://bit.ly/2JTltHO

safi malaysia, produk safi beautea, harga produk safi, produk baru safi, rangkaian produk safi


Harga tak mahal pun RM23.30 saja dan boleh pakai lama.

You Might Also Like

1 comments

Followers

Like us on Facebook