Tips Keselamatan Elektrik

Tuesday, May 07, 2019

Tips Keselamatan Elektrik yang korang boleh ambil perhatian.  Kadang-kadang sibuk dengan pelbagai kerja, terlupa nak ambil port perkara-perkara ini.  So lepas ni bolehlah share terutamanya dengan anak-anak.

Tips Keselamatan Elektrik

You Might Also Like

8 comments

  1. Kdg2 tu leka.. ..Terbuat jugK yg salah

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas perkongsian..

    ReplyDelete
  3. menda ni nampak simple ja kan tapi kalau tersilap langkah, besar sangat kesan nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul dan selalunya benda-benda mudah yang kita tak ambil kisah sangat.

      Delete
  4. Singgaj sini dan follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, nanti kita singgah sana juga.

      Delete

Followers

Like us on Facebook