Tuah Perkahwinan Dengan Tajaan Mewah

Friday, April 12, 2019

Bertuah sungguh wanita ini bila mana mendapat penajaan mewah sehingga RM500 untuk majlis perkahwinan beliau.  Itulah SITI JAMUMALL atau nama sebenar beliau ialah Siti Suriani.

Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.


perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik

Cantikkan? 



perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik


perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik

Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan.



perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik

perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik

Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.

Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti.


perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik

perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik


Tengok sahaja senarai penaja majlis ini. Memang beruntung.  Tahniah dan selamat pengantin baru, moga berkekalan sampai ke hujung nyawa.


Senarai Penaja Majlis Perkahwinan Siti JamuMall


Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/


perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik


Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal

perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik


Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official

Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/

perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik


Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq


perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik


Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri

perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik



Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/

Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun

Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/ 


perkahwinan meriah, tajaan perkahwinan, penaja terbaik



Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

You Might Also Like

2 comments

  1. SubhanAllah grand sungguh majlis kahwin dia kan.
    Cantiknya baju & pelamin tu.
    Murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik semuanya.....kenangan sampai mati..

      Delete

Followers

Like us on Facebook