Wordless

Wednesday, March 20, 2019

Lama tak up hari tanpa kata...

mental health wellness, improve financial

Akak terbaca di akpk official website.  Share kat sini untuk semua, moga bermanfaat.

You Might Also Like

8 comments

  1. true indedd kak, saya pun sedang ke arah zero hutang dah 7 tahun tak buat hutang baru. Hutang rumah dan lelain ni semua hutang lama je yang ada. Memang rasa freedom hidup tanpa tambah hutang ni sebenarnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul linda....lega rasa bila pelan-pelan satu-satu hutang selesai.

      Delete
  2. lama dah ada baby ni susah nak dapat tidur yg cukup.. hehee.. xpa berkorban demi org yg disayang :)

    ReplyDelete
  3. mental health sangat penting sebenarnya. perlukan great support dari diri sendiri dan orang sekeliling.

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas perkongsian. save money then

    ReplyDelete
  5. AKPK ni memang banyak membantu.
    Kak Laili dah tengok sendiri effect dia pada sorang kawan :)

    ReplyDelete

Followers

Like us on Facebook