Layan Di Matamu - Sufian Suhaimi

Monday, February 04, 2019

Korang cuti ka hari ni? Akak cuti sampai Rabu. Dok lepak-lepak kat rumah ja sambil monitor staff yang mai kerja. Camnilah, cuti-cuti pun buat kerja jugak. Tapi best kerja daripada rumah ni, boleh jadi tangan sotong. Yang penting tak stress ! Bakul baju dah kosong dibasuh, tinggal nak lipat ja.  Terasa nak mengupdate sini kejap. Kalau ikut, banyak nak update, tapi kita update yang santai-santai ja dahlah....

Tahniah Sufian Suhaimi  !


Walaupun akak tak follow sangat kisah Sufian Suhaimi yang lepas. Akak pun tak follow sangat AJL akhir semalam tapi bila tengok persembahan Sufian Suhaimi dengan lagu Di Matamu...memang akak suka.  Meremang bulu roma dengar suara dia.  Tahniah Sufian Suhaimi menang anugerah persembahan terbaik.



Layan repeat AJL online jer cuti-cuti ni.  

You Might Also Like

5 comments

  1. Pada SA, Suffian suhaimi deserve more than persembahan terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak tengok pun AJL hari tu, tapi tengok performance suffian ni memang best.

      Delete
  2. i dah repeat banyak sangat kali, yang best tu ada version Kpop tau. suka pulak dengarnya.

    ReplyDelete
  3. Layan gitu-gitu jer... tak minat sangat baby pian ni hiks!

    ReplyDelete

Followers

Like us on Facebook