Idea Menarik Hadiah Untuk Si Comel Daripada Lovingly Signed

Monday, December 03, 2018

Hadiah Hamper Menarik Untuk Si Comel



Menerima kehadiran orang baru dalam keluarga memang dinanti-nantikan oleh setiap pasangan.  Bukan itu sahaja, rakan-rakan, keluarga pun akan turut teruja menerima kehadiran anggota baru dalam keluarga.  Tentu akan tercari-cari apakah hadiah yang sesuai untuk diberi kepada si comel sebagai kenang-kenangan.  Di Lovingly Signed korang boleh pilih hamper menarik untuk si comel gunakan. Sesekali untuk yang istimewa kenalah dapatkan hadiah yang special sikit kan!


Apa Yang Menarik di Lovingly Signed



Ada macam-macam pilihan yang korang boleh dapatkan kat sini.  Antaranya ialah pelbagai jenis pilihan hamper yang sememangnya menarik. Tengok pilihan hamper pun dah rambang mata.  Semuanya cantik-cantik. Ada pilihan untuk boy dan ada juga untuk girl.  

Korang tak perlu risau sebab hamper-hamper ini dibungkus cantik dan elok dan pastinya sampai ke tangan penerima dalam keadaan yang baik.  Korang tengoklah antara pilihan yang ada. Cantikkan !

hadiah untuk si comel, baby newborn hamper, istimewa untuk si cilik,hadiah anak

hadiah untuk si comel, baby newborn hamper, istimewa untuk si cilik,hadiah anak

hadiah untuk si comel, baby newborn hamper, istimewa untuk si cilik,hadiah anak

Setiap kotak ada tema pulak tu. So korang boleh pilih tema yang berkaitan, nampak lebih personalised kan.

Akak pun tengah cuci mata ni, memang tengah mencari hadiah untuk bakal cucu saudara yang akan lahir tak lama lagi.

hadiah untuk si comel, baby newborn hamper, istimewa untuk si cilik,hadiah anak

hadiah untuk si comel, baby newborn hamper, istimewa untuk si cilik,hadiah anak



Akak suka produk kat sini sebab packaging dia memang kelas. Barang-barang akan dimasukkan dalam kotak yang sesuai. Korangpun tak payah fikir dah macamana nak bungkus barang-barang semua. Yang pasti si comel dapat hadiah istimewa daripada korang!

Jadi pada yang masih pening-pening nak bagi hadiah apa, korang survey je kat page Lovingly Signed ni dan pilihlah mana yang berkenan. Hargapun berpatutan dengan barangan yang disediakan. Jangan tunggu lama. Ketengan lanjut korang boleh baca kat sini:

You Might Also Like

4 comments

  1. cantiknya hamper2 dia. sukaa..

    ReplyDelete
  2. aaaa.....cute nyaaa. akak baru je dapat 2 cucu sedara boy. boleh la usha lovingly signed ni :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook