Minggu Exam Dah Mula

Monday, September 24, 2018

Seminggu tanpa posting.

Maafkan akak. Mood ke laut dalam.

Hari ini bermula peperiksaan UPSR.  Good luck pada teman-teman maya yang punyai anak yang terlibat dengan peperiksaan ini.  Akak tahun ni rehat daripada peperiksaan besar.  Tahun depan baru ada yang exam besar so tahun ni kita rehat dulu.


Minggu Exam Dah Mula


Biasanya mak-mak lebih risau daripada anak-anak yang ambil periksa.  Korang jangan risaulah, anak-anak boleh je, doakan mereka diberikan kesihatan baik sepanjang minggu peperiksaan ni.  

Minggu Exam Dah Mula


Hari ini juga, abang irfan ada exam Muet.  Macam-macamkan sekarang ni. Akak dulu tak lalui pun exam Mute ni jadi tak bolehlah nak cerita pengalamannya.  Ibu doa dari jauh la moga anak ibu dapat buat yang terbaik untuk diri sendiri.

Minggu Exam Dah Mula


Pembuka entry dulu.....nak cari balik mood yang dah terlepas.  Harap jumpa.....

You Might Also Like

5 comments

  1. Semoga anak-anak yang menduduki peperiksaan dapat menjawab dengan tenang

    ReplyDelete
  2. goodluck dear ^^ salam kenal dari syaza. bw here~

    ReplyDelete
  3. Setuju sangat kak Azie. Selalu anak nak exam, mak ayah pun sama jugak risau. Heheh.

    ReplyDelete
  4. Betul.. anak nak ujian tadika je pon, mak yg cuak. Hihi.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya buat anak-anak sis.. Aamiin..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook