Perkhidmatan Penghantaran Bunga Ke Seluruh Negara Dengan Flower Chimp

Monday, August 20, 2018

Suka tak dapat bunga? Bestkan, mesti hati rasa berbunga-bunga seharian. Kadang-kadang bukan besar mana pun kiriman bunga yang diterima, tapi ingatan tu yang membuatkan hati penerima mekar setaman.

Ucapkan dengan bunga!” Haa..gitu.  Kalau korang nak tahu Flower Chimp telah menjalankan perkhidmatan penghantaran bunga ke seluruh negara dan membolehkan pengguna mencipta kenangan indah bersama insan tersayang. Bayangkan, betapa mudahnya anda boleh memilih jambangan bunga kegemaran anda dan merancang penghantaran semudah di hujung jari sahaja.

khidmat penghantaran bunga, bunga untuk kekasih, hadiah istimewa, perkhidmatan mudah seluruh negara


Perkhidmatan Penghantaran Bunga Flower Chimp ke Seluruh Negara


Daripada pilihan jambangan sempena hari lahir hingga ke kiriman bunga sebagai tanda ucapan tahniah, titipan istimewa sempena sambutan Hari Kekasih dan Hari Ibu, Flower Chimp akan memenuhi keperluan bunga-bungaan anda dari harga serendah RM89 sahaja. Melangkah setapak ke hadapan berbanding pesaing mereka, Flower Chimp menawarkan perkhidmatan penghantaran ke seluruh negara yang meliputi lebih daripada 80 daerah di dalam Malaysia, termasuk di Sabah dan Sarawak. Dengan rangkaian meluas seperti itu, tidak hairanlah perkhidmatan penghantaran bunga dalam talian tersebut menjadi pilihan utama pelanggan yang turut menikmati penjimatan menerusi penghantaran secara percuma ke atas semua tempahan tanpa had perbelanjaan minima. Malah, pelanggan juga boleh menjadualkan penghantaran pada hari yang sama bagi semua tempahan yang dibuat sebelum pukul 1 tengah hari untuk mengejutkan insan tersayang mereka.

Walaupun perkhidmatan ini masih baru tetapi Flower Chimp telah  berkembang hingga menjadi jenama terkemuka dalam industri ini. Dalam tempoh kurang daripada dua tahun, Flower Chimp telah menjadi pilihan nombor 1 dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian di Malaysia, Indonesia dan Filipina dengan rekod pertumbuhan lima (5) kali ganda berbanding tahun lepas.

khidmat penghantaran bunga, bunga untuk kekasih, hadiah istimewa, perkhidmatan mudah seluruh negara

khidmat penghantaran bunga, bunga untuk kekasih, hadiah istimewa, perkhidmatan mudah seluruh negara

khidmat penghantaran bunga, bunga untuk kekasih, hadiah istimewa, perkhidmatan mudah seluruh negara

khidmat penghantaran bunga, bunga untuk kekasih, hadiah istimewa, perkhidmatan mudah seluruh negara

Cantik-cantik jambangan bunganya. Memang cairlah hati bila dapat ni daripada orang tersayang.

Berikutan prestasi memberangsangkan mereka dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian, Flower Chimp berjaya menambat pelaburan berjumlah RM 6 juta daripada sekumpulan pelabur termasuklah Asia Venture Group (AVG), sebuah syarikat persendirian yang telah menilai potensi besar Flower Chimp menerusi model perniagaan dan strategi pemasaran mereka yang unik. Syarikat yang sama turut membuat pelaburan dengan syarikat lain seperti iMoney, Happy Fresh dan iPrice. 

Hmmm...bolehlah plan-plan untuk saki birthday boys kat rumah nanti.

Korang boleh dapatkan makluman lanjut di sini:

Flower Chimp di Malaysia
Laman Sesawang: https://www.flowerchimp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/FlowerChimpMY/
Instagram: @flowerchimp


You Might Also Like

10 comments

  1. terbaek.. semakin mudah sekarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya di hujung jari je sekarang ni

      Delete
  2. bestnyaa lahai kalau ada yang sudi hntr kite munge2 ni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita tukar tukar munger hehehe

      Delete
  3. Tahniah Flower Chimp. Cantik2 bunga tu. Harga pun kira murah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehlah sesekali untuk hari-hari istimewa kan

      Delete
  4. Syoknya kalau dapat bunga. Hantar kat diri sendiri le nak test, hehe

    ReplyDelete
  5. Wah, satu Malaysia ada penghantaran yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan...bagus ada service macam ni ..memudahkan

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook