Koleksi Tisu Lembap Tanpa Alkohol Yang Perlu Anda Miliki Dari Imaan Suci World

Friday, August 24, 2018

Dalam perjalanan aktiviti seharian, kita melakukan macam-macam kerja yang kadangkala menyebabkan kita terlupa sedikit tentang aspek kebersihan.  Bagi akak, memang menjadi suatu kemestian bekalan tisu lembap kena ada samada dalam kereta, di meja ofis dan yang pastinya dalam beg tangan.  Walaupun anak-anak dan besar-bear tapi bab-bab nak guna tisu memang dok cari kat ibu lagi.  Manja kan ....

Koleksi Tisu Lembap Tanpa Alkohol Imaan Suci World


Kawan akak ada perkenalkan koleksi tisu lembap tanpa alkohol daripada Imaan Suci World.  Bagus juga dan sebagai muslim, tak perlu lagi was-was nak gunakan tisu lembap ini.  Pakej-pakej kecil yang disediakan memudahkan untuk dibawa ke mana-mana.  Malah letak juga dalam beg sekolah anak.

Terdapat dalam 4 pek yang mempunyai fungsi berlainan.

tisu lembap, jaga kebersihan diri dan keluarga anda, istimewa untuk wanita, istimewa untuk keluarga



IMAAN SUCI WIPES (biru)

1.    Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat
2.    Bebas alkohol , boleh buang makeup tebal dan water proof
3.    Wangi bukan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkan kulit muka sebab ada vitamin E
4.    Sesuai kulit berjerawat dan berminyak
5.    Ringan di bawa apabila travel

SIAPA YANG BOLEH GUNA

1.    Lelaki dan wanita
2.    Bayi tidak digalakkan
3.    Mereka yang gemar makeup

KELEBIHAN

·        Suci tanpa alcohol
·        Fungsi pembersih solekan (deep cleansing)
·        Buang makeup tebal dan waterproof
·        Paket kecil dan mudah di bawa
·        Wangi
·        Formula Aloe Vera & Vitamin E

tisu lembap, jaga kebersihan diri dan keluarga anda, istimewa untuk wanita, istimewa untuk keluarga

Kandungan

1.    Purified water :Air yang telah melalui proses tapisan mengikut kualiti control atau standard umum (water for pharmaceutical use)
2.    Propylene Glycol : pelembap bebas minyak ( untuk melembap dan refresh kulit)
3.    Phenoxyethanol : ejen pewangi (untuk mengekalkan bau dan bau tahan lama)
4.    Polysorbate 20 : Bahan pelarut minyak (mengawal minyak pada muka)
5.     Perfume : minyak wangi haruman bunga
6.    Cetylpyridinium Chloride : Anti septik ( untuk membunuh bakteria merbahaya pada muka, juga ia di gunakan pada ubat gigi, pewangi mulut dan tablet hisap )
7.     CocoAmidopropyl Betaine: sabun/ pembersih yang di hasilkan dari minyak kelapa bahan organic (untuk membersih kotoran pada muka )
8.    Tocopheryl Acetate : Vitamin E ( banyak manfaat untuk kulit Muka ) 

HARGA ASAL


1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

TISU ARGAN OIL “PINK”

  • -      Sehelai tisu cukup untuk menanggalkan solekan seluruh wajah, permukaan honeycom- gandakan kuasa menanggal makeup walaupun waterproof makeup
  • -      Mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan Vitamin E bagi melembap dan melindungi kulit muka
  • -      Dermatologically Tested, Formaldehyde Free, Paraben Free, Alcohol free
  • -      Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitive
  • -      Kaya dengan antioksidan ( melambatkan kesan penuaan)
  • -      Mengurangkan jerawat dan parut.


Kandungan

sama dengan tisu biru tapi ada penambahan agran oil

HARGA  ASAL


1 Paket RM8
3 Paket RM20
1 Kotak RM120

 HARGA PROMO


1 Paket RM8
9 Paket RM60 Free 1 Paket Tisu argan Oil (pink)
1 Kotak RM108 Free 3 Paket Tisu Argan oil (pink)

TISU FAMILY(kuning)

Imaan Family Wipes merupakan tisu lembap hasil formulasi Madu, Aloe Vera & vitamin E yang memberi perlindungan seisi keluarga.


tisu lembap, jaga kebersihan diri dan keluarga anda, istimewa untuk wanita, istimewa untuk keluarga

tisu lembap, jaga kebersihan diri dan keluarga anda, istimewa untuk wanita, istimewa untuk keluarga


CIRI PENTING

•Tiada alkohol
•Lapkan seluruh tubuh termasuk wajah
•Selamat untuk bayi
•Dihasilkan dari pengeluar bertaraf ISO 9001, ISO 22716 & GMP
Amat berkesan untuk menjaga kebersihan & melindungi anda seisi keluarga. Adalah digalakan menggunakanya ketika;

1.    Anak-anak menyusu, makan, tukar lampin, muntah & lain-lain
2.    Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah & sukan)
3.    Untuk membersih & menyegar kulit (daripada kotoran, peluh & daki).
4.    Untuk hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
5.    Untuk penjagaan orang sakit & kurang upaya
6.    Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
7.    Untuk membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain

Cara Penggunaan

Lapkan tisu lembab di sekitar kulit di bahagian wajah dan tubuh.

HARGA ASAL


1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

HARGA PROMO


1 Paket RM6
9 Paket RM30
1 Kotak RM60

 TISU IMAAN FAMININE WIPES (UNGU)

IMAAN FEMININE WIPES, tisu lembap khas untuk penjagaan zon intim wanita
(+) Tisu lembap ini dicipta dengan 3 fungsi utama
Membersih;
Menyegar; &
Melindungi miss V.
1.    (+) Di formulasi dengan ekstrak daun SIREH & pati MAWAR. Semulajadi, tanpa alkohol & tanpa kimia berbahaya.

2.    (++) Daun Sireh adalah sumber natural yang mengandungi anti septik, mampu membunuh kuman & antioksidasi berpunca dari bakteria dan kulat. Berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau dan mencegah kuman.

3.    (++) Pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH (3.5 - 4.5) & memberi rasa nyaman, sejuk dan segar pada kulit.

4.    (+) Tisu lembap ini anti fungal anti bakteria anti septik anti oksidan & anti keradangan.
rasa kering dan segar sepanjang hari. Pendek kata kalau tiada air, tiada sabun, tiada tisu..tidak lagi jadi masalah, packaging sangat hygiene, bau mawar dan extra sireh.

Cara Penggunaan

Hanya lap di kawasan intim wanita.untuk kegunaan luaran sahaja

HARGA  ASAL


1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

HARGA PROMO


1 Paket RM6
9 Paket RM45 Free 2 paket tisu family (kuning)
1 Kotak RM85 Free 6 Paket tisu Family (kuning)

tisu lembap, jaga kebersihan diri dan keluarga anda, istimewa untuk wanita, istimewa untuk keluarga

tisu lembap, jaga kebersihan diri dan keluarga anda, istimewa untuk wanita, istimewa untuk keluarga





Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048  bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. Promo pada bulan 8 adalah tisu imaan Pink, Kuning serta Ungu dan akan taman pada 31 ogos 2018.


No. tel : 0193922261  (zira)

You Might Also Like

16 comments

  1. suka betul sha dengan tisu dari imaan suci world ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun dah terjatuh cinta pulak guna tisu ni.

      Delete
  2. saya pun suka tisu ni. sekarang saya guna warna biru. best dan wngi. by the way, saya dah letak blog ni dalam bloglist di sidebar blog saya. suka sangat dengan blog ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...terima kasih. Nanti akak berkunjung ke sana yer

      Delete
  3. ada promo! sempat lagi ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti grab sementara ada promo kan

      Delete
  4. takdala mahal sangat kan, boleh beli la lepas ni

    ReplyDelete
  5. Menarik. Feminine Wipes pun ada

    ReplyDelete
  6. Yang purple senang selit dlm beg kalau xde air boleh pakai

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. menarik juga..beri alternatif pilihan kepada pengguna.

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook