Cuti Dan Hujan

Monday, July 30, 2018

Akak cuti hari ni.
Cuti dan hari hujan sejak malam tadi lagi.  Hari pun mendung aja. Mujurlah semalam dah selesai basuh semua baju yang ada dalam bakul basuhan.  Bolehlah skip kerja yang satu ini.  Bila hari hujan, perut ni asyik lapar aja. Lepas anak-anak ke sekolah, teringin pulak makan biskut cicah dengan air kopi panas-panas. Hmmmmmm.......

Tahun ni syarikat tempat kerja akak tak benarkan carry forward cuti lebih daripada 3 hari so kenalah akak aturkan jadual cuti akak elok-elok sampai hujung tahun. 

mengopi pagi hari, cuti dan rehat, blogwalking

Secawan kopi bersama biskut kegemaran.

Hari yang best untul bw blog korang......

You Might Also Like

6 comments

  1. Sedap pulak nampak biskut tu...

    ReplyDelete
  2. pagi2 mkn simple camni pun sedap :)

    ReplyDelete
  3. Alaihai x boleh carry forward cuti yer. Sambung cuti raya haji la. Hehe...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook