Reka T-Shirt Hari Keluarga Dengan Kreativiti Anda Sendiri

Tuesday, May 01, 2018

Reka T-Shirt Hari Keluarga Dengan Kreativiti Anda Sendiri



Sekarang ni trend memakai t-shirt sedondon ketika mengadakan company event atau pun hari keluarga.  Seronok bila dapat mereka t-shirt hari keluarga dengan kreativiti sendiri.  Bila pakai rasa macam bangga je. Apatah lagi kalau korang nak hadiahkan seseorang istimewa dengan hadiah yang korang reka sendiri, akak rasa t-shirt adalah barangan yang sesuai. Korang boleh pilih apa-apa sahaja gambar yang cantik dan kata-kata yang menarik untuk korang cetakkan di atas t-shirt.


cenderahati menarik, harga murah berpatutan, cenderahati t shirt, cetak sendiri

Cantikkan.  Kainpun selesa warna pun korang boleh pilih. 



cenderahati menarik, harga murah berpatutan, cenderahati t shirt, cetak sendiri

Ikut langkah ni mudah untuk dapatkan cenderahati pilihan hati.  


Kalau akak yang terima hadiah t-shirt macam ni memang akak simpan, sayang nak pakai..hahaha. Kalau korang berminat nak meluahkan kreativiti korang ke atas sehelai t-shirt, korang tak perlu susah-sasah, buat secara online pun boleh. Korang boleh cuba gunakan khidmat Printcious.  Pelbagai t-shirt design ideas Malaysia korang boleh pilih dan abadikan. Lepas tu boleh buat t-shirt printing online.  Mudah sangat, duduk depan komputer sahaja boleh siapkan dan tunggu hasilnya sampai depan pintu.  Best kalau dapat print sedondon anak beranak.

Hadiah Istimewa 2018


Untuk memudahkan akak menyediakan hadiah untuk hari-hari istimewa mereka yang juga istimewa dalam hidup akak tahun ni akak plan nak bagi t-shirt yang akak reka sendiri.  Akak dah himpunkan pelbagai kata-kata menarik dan gambar-gambar yang akak rasa sesuai untuk akak paparkan di atas t-shirt pilihan nanti.  Semestinya akak akan gunakan khidmat printcious dalam misi akak ni.  Tak sabar nak bereksperimentasi. Yang penting mudah !

“If you are looking for best corporatet-shirt printing, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, photo booth rental is your best entertainment.”


Selain daripada printing T-shirt, korang boleh juga dapatkan pelbagai cenderahati menarik di Printcious.  Antaranya mug, puzzle, button badges dan macam-macam lagi. Akak nak cuba jugak nanti dapatkan bantal-bantal kecil yang di atasnya tercetak gambar cantik.  Sebagai tanda ingatan untuk insan-insan tersayang. Tunggu tau!

cenderahati menarik, harga murah berpatutan, cenderahati t shirt, cetak sendiri

Cushion pun cantik.



cenderahati menarik, harga murah berpatutan, cenderahati t shirt, cetak sendiri

Bukan setakat itu, boleh juga buat phone casing. 



cenderahati menarik, harga murah berpatutan, cenderahati t shirt, cetak sendiri

Hadiah untuk si kecil pun boleh didapatkan di Printious.  




Sapa-sapa yang nak survey boleh ke link yang akak sertakan.  Boleh tengok-tengok dulu sambil kira-kira budget yang diperlukan.  Tak perlu risau, mampu milik semuanya!




You Might Also Like

2 comments

  1. Dah lama tak tempah dengan Printcious ni, nanti nak buat la tshirt satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun baru nak start menempah balik

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook