Macam-macam si Harum Manis

Sunday, April 29, 2018


mangga harum manis, harum manis perlis, mangga sedap


Kat utara ni antara buah yang terkenal ialah mangga harum manis.  Akak pun suka makan tapi harganya agak boleh tahan jugalah.  Maka buatlah muka baik-baik dengan kawan-kawan yang berasal daripada Perlis, boleh juga merasa si harum manis. Bukan free, beli dengan harga kawan-kawan kekdahnya.

Memang masyarakat kita sangat kreatif, kawan perkenalkan cheese cake harum manis.  Teringin nak mencuba, sungguh tidak menyesal hahaha...sedap habaq hang!!!!  Sebekas ni tak cukup. Dapatlah rasa sorang sikit.  

mangga harum manis, harum manis perlis, mangga sedap


Pada yang teringin nak mencuba, boleh contact info yang korang nampak kat gambar di atas.  Korang contactlah ye untuk info lanjut. Akak share sebab sedap, akak tak jual!

You Might Also Like

6 comments

  1. Pergh!! Sedap betul nengok gambar kek tu..

    ReplyDelete
  2. tengok pun tempting dah.. macam terasa2 kat tekak lah pulak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap ni kak yan, makan satu rasa tak cukup.

      Delete
  3. amboi....cheese cake harum manis. first time dengar ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pertama kali juga ....dan tidak mengecewakan

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook