Top Entry di Blog AzirahmanStory

Tuesday, October 10, 2017

Pada yang ada blog sendiri, rajin-rajinlah tengok apa dia top ranking entry korang.  Bila dah tau top ranking entry dan jenis cerita macamana yang pembaca cari, baru senang korang nak cari bahan untuk entry.

Top Entry di blog

Sekarang ni, inilah top entry di blog akak.  Ramai pembaca yang datang dan cari resepi dan kisah makan-makan.  So lepas ni kena rajin lagi update pasal resepi dan makan-makan.  Dalam perancangan untuk letakkan semua resepi yang akak pernah share kat rumah baru.  Harap jadi kenyataan nanti.


top entry di blog, blog top entry, bahan untuk buat entry blog


Korang pun kenalah rajin-rajin tengok top entry korang.  Semua tu akan menyumbang kepada lebih ramai lagi pembaca yang datang. Korang kalau singgah blog akak ni, tinggal-tinggalkan lah jejak, nanti boleh akak menjenguk pulak !

You Might Also Like

5 comments

  1. perghhh nmpk gaya tu tinggi trafik tu.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. selalu jugak usha tapi nak menaip tu kadang malas :P

    ReplyDelete
  3. Bab makan memang suka.. So rajin2la post resepi... Boleh try nnti :)

    ReplyDelete
  4. wah bestnya dapat banyak pv

    ReplyDelete
  5. Ena pun kalau google, selalu search pasal resepi

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook