Rugi Kalau Tak Makan Ni

Wednesday, October 11, 2017

Pagi-pagi akak dah tunjuk gambar makanan.  Burger sempoi adik wan panggil.  Bukan pengisi sarapan ye, ni alas perut malam tadi.  Bila dah tak tahu nak pusing masak apa, carilah kelaian sedikit dalam menu keluarga.


burger sempoi, burger sedap, berger senang nak buat, makanan ringan, makanan segera


Tak boleh amalkan selalu.  Sebulan sekali okaylah, itupun kalau dah jadi sebutan anak-anak.  Simple aje burger ni, nak buat sendiri pun boleh, tak susah manapun.  Asalkan ada stok daging burger dan rotinya kat rumah.  Tapi yang ni akak beli.  Virus M memenuhi ruang semalam.

Mudah je nak makan burger ni.  Kawan hubby yang jual di gerai tak jauh sangat daripada rumah.  Biasanya kami call saja dan place order.  Bagitau jam berapa nak datang ambil. Bila sampai burger dah siap, tak perlu tunggu lama. Ambil dan bayar, dah macam touch n go pulak kan!

Korang pun simpanlah no telefon penjual makanan yang korang suka beli.  Senang sangat nanti. Tak perlu tunggu lama-lama.  Masa itu kan emas !

You Might Also Like

1 comments

  1. Lama tak makan burger macam ni. Adududud memalam jejalan kat sini, lapar burger pulak

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook