Sumpah Cintaku

Thursday, September 28, 2017

Bila kau dah terjebak.  Memang semakin menarik untuk ditonton tambah-tambah lepas akak dah baca novel onlinenya walaupun tak habis.

Hari ini akak titipkan entry blog dengan lagu  Sumpah Cintaku yang boleh didengar kalau korang mengikuti cerita Titian Cinta.  Akak kerja luar hari ni.  Layan betul lagu ni...

Korang yang nak baca novel onlinenya boleh ke Titian Cinta


You Might Also Like

10 comments

  1. Terjebak teruk ni kak. Hehe.

    ReplyDelete
  2. SA tak terjebak lagi dan kalau boleh tak nak terjebak...hahahaha...nasib baik rumah sewa takde tv

    ReplyDelete
  3. tahu lagu ni pun sebab follow drama pukul 7 tue titian cinta . best lagu ni

    ReplyDelete
  4. sama la terbaca novel online dia..menangis2 baca..emo terlebih..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....tak sampai menangis lagi..tapi emo tu ada

      Delete
  5. Replies
    1. iye....sekarang ni mmg banyak drama adaptasi novel

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook