My Darling Inspektor Daniel

Thursday, August 03, 2017

Gandingan Pelakon Hebat

Drama terbaru ini menggantikan drama Mencintaimu Mr Photographer menerusi slot Mega Drama di Astro Ria. Arahan Aziz M Osman menggandingkan pelakon-pelakon hebat seperti Aaron Aziz, Erra Fazira, Siti Elizad, Elizabeth Tan, Dazrin Kamarudin dan ramai lagi. Gandingan pelakon hebat ini menambah seri cerita ala-ala Gerakhas ini.  

Kalau korang suka tengok cerita penyiasatan polis bolehlah layan cerita ni.   Darama ini adalah terbitan  Skop Productions Sdn Bhd.  Bila akak tengok rasa macam tengok cerita Gerakhas jugaklah walaupun pelakonnya lain.

astro ria,drama bersiri, aaron aziz, erra fazira





Drama 16 episod ini telah  mula disiarkan pada 31 Julai yang lepas, jam 10.00 malam.  




You Might Also Like

17 comments

  1. eeerm dop minat sangat AA ni ngeh3.. tapi suka Erra. ngeee..

    ReplyDelete
  2. teringat cerita Gerak Khas dulu2 suka tengok. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..sbb dpd skop production kot...ada ala-ala gerakhas jugak

      Delete
  3. SA lama x ikut perkembangan tv..tak tau bab citer2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zi pun bukannya tengok kat tv...tengok online je bila free, kadang-kadang series dah habis kak zi baru nak mula..hehe

      Delete
  4. Layan gak citer ni..best :)

    ReplyDelete
  5. Macam menarik.. tapi tak minat Aaron aziz yang poyo itu.. hee~

    ReplyDelete
  6. Lama tak tengok erra jadi polis..

    ReplyDelete
  7. Tapi xsyok episode 16 jer kalau panjang lagi best la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu....lama-lama nanti boring pulak

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook