Misi Mencari Doh-Bassador Of Creativity

Monday, August 07, 2017

Aktiviti menarik untuk anak-anak korang yang kreatif. Bermula dari 1 - 31 Ogos 2017, anak-anak yang berusia di antara empat tahun hingga sembilan tahun di seluruh Malaysia, berpeluang untuk menyertai misi Hasbro Tou (Malaysia) Sdn Bhd untuk mencari 'Doh-Bassador Of Creativity'.  Pertama kali dianjurkan dengan menggunakan Play-Doh untuk anak-anak menghasilkan arca yang paling kreatif dan asli.

Cara Penyertaan

1. Reka arca Play-Doh yagn paling kreatif
2. Kongsi gambar atau video ciptaan anak-anak berserta keterangan ciptaan kurang daripada 100 
    patah perkataan di instagram.
3. Jangan lupa letakkan hashtag #DohBassadorMY dan #PlayDohMY, pastikan profil korang disetkan     pada public.

Sangat mudah..rugi kalau tak join!


Untuk maklumat lanjut korang boleh ke http://www.playdoh.com


Misi Mencari Doh-Bassador Of Creativity , play doh, children creativity, aktiviti anak-anak kreatif, kreativiti anak-anak

Misi Mencari Doh-Bassador Of Creativity , play doh, children creativity, aktiviti anak-anak kreatif, kreativiti anak-anak

Jom Serlahkan kreativiti anak anda!



You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. kalau ada anak/adik/anak sedara yang layak jomlah sertai

      Delete
  2. Nasib baik yaya baru jer setahun lebih..kalau tak harus ummi dia gigih ajar anak sebelum rakam video....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa...tunggu untuk anak-anak kecil pulak

      Delete
  3. Pernah beli set Play Doh. Leka anak bermain dengan membuat macam-macam bentuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kalau dapat ni kat anak-anak, macam-macam bentuk jadi rekaan mereka.

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook