Wajah Baru Blog AzirahmanDotCom

Monday, July 24, 2017

Selepas beberapa kali bertukar wajah, akhirnya berjaya juga akak ubah penampilan blog ni.  Sebelum-sebelum ni buat sendiri aje tapi kali ni guna khidmat bantu daripada yang lebih pro.  Nak pastikan blog mesra SEO dan sedap mata memandang. SEO penting untuk korang yang bergelar blogger , tambah-tambah kalau korang nak jana pendapatan melalui blog.

Kali ini akak guna khidmat bantu daripada blogger Maisarah Sidi.  Hasil kerja sungguh memuaskan dan mudah berurusan dengan beliau.  Bagitau je nak template yang mana dan bagaimana korang nak penampilan blog korang.  Kos? Berbaloi dengan kerja yang dibuat.  Betul!! 

Simple kan wajah blog akak sekarang ni? Kalau korang nak cuba hasil kerja beliau, cepat-cepat email beliau di maigraphicdesign@gmail.com


Wajah Baru Blog AzirahmanDotCom

You Might Also Like

16 comments

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar sis azi

    Salam isnin. Wah dah berubah wajah jadi lagi minimalis

    Laju je loading blog ni

    Bagus lah tu makin mesra pembaca

    Kuota internet pun tak cepat habis. Lagi ramailah yang singgah

    Dan mesra seo pula template ni

    Semoga blog sis azi semakin maju

    Insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah moga semangat update blog pun semakin laju

      Delete
  2. wahhhh tahniah kak azi! mesti lagi bersemangat nak buka blog and update entri kan kan heheh :D

    ReplyDelete
  3. Lawa la... nak buat jugalah.

    ReplyDelete
  4. simple tp cantik header tu kak. Ana suka. lagi2 warna purple font dia. ada buku dekat hujung tu buat header nampak lagi cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la purple nampak cam comel jer...hehehe

      Delete
  5. wahhhhh lawanya header kak azi!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook