Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari Keluarga AzirahmanDotCom

Tuesday, July 04, 2017

Sepi sunyi bila dah lama tak update blog.  Asyik log in log out je nak cari mood yang takde.  Hari ke sepuluh Syawal rasanya masih belum terlambat untuk akak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua pengunjung blog ini. Aidil Fitri tahun ni adalah yang paling seronok buat akak sekeluarga. Banyak adhoc plan yang kami buat dan laksanakan.

Sementara mood update kembali seperti biasa....akak letak gambar ni dulu.  Tahun ni tak berapa nak sedondon, ikut budget dan apa yang ada aje.


Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari Keluarga AzirahmanDotCom


You Might Also Like

6 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook