Dove Nutritive Solutions

Friday, July 28, 2017

Bila nak cuba barang baru terutama barang keperluan peribadi, kalau boleh suka cuba sampel dulu.  Sekarang pun banyak company yang suka bagi sampel percuma untuk pelanggan guna dulu sebelum memilih untuk terus guna ataupun tidak.

Cuba Sebelum Suka

Sambil-sambil melayan kisah di fb atau ig, kalau jumpa produk yang nak menarik, akak pu ringan-ringanlah tangan isi info untuk dapatkan sampel.  Biasanya sampel akan dihantar dalam masa 30 hari daripada tarikh mohon.  Ada kalanya lebih cepat.  Suka sangat mengumpul sampel produk. Cuba sebelum suka kata orang kan!

Dove Nutritive Solutions

Baru-baru ni ternampak iklan yang menawarkan sample produk Dove Nutritive Solutions.  Produk penjagaan rambut .  Terus laju-laju isi info untuk dapatkan sample produk.  Dah sampai pun .  Ada 2 pek. Satu syampu dan satu lagi conditioner.  


syampu rambut, masalah rambut rosak, kawal kerosakan rambut


Kenapa akak nak cuba?  Dove Nutritive Solutions ini dikatakan boleh membantu mengawal kerosakan rambut yang berlaku hari-hari.  Ianya dikatakan mempunyai pelembat yang juga akan menjaga dan menjadikan rambut lebih lembut dan sihat.

Cuba dulu baru tahu.  Akak dah cuba dan rasa juga perubahannya. Kena cuba lagi, baru boleh rasai keserasiannya.  Baunya pun harrum tau !

Kalau korang berminat, boleh cuba dapatkan sample produk kat sini : SAMPLE DOVE






You Might Also Like

4 comments

  1. Dive no bestnya sebab dia moisturize kan

    ReplyDelete
  2. CT sangat suka Dove. wangi and kadang2 bau tahan kat rambut almost 5 hari.. selalu cuci 3 hari skali tapi pernah terlajak.. hihi. still lembut rambut.. sukaaa Dove..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook