52 Weeks Challenge

Tuesday, May 09, 2017

Assalamualaikum wbt.  Minggu ni dah masuk minggu yang ke 19. Sekejap sangat masa berlalu. Ingat tak lagi dulu awal tahu akak nak buat `52 weeks challenge saving' dan Green Box Saving ? Alhamdulillah masih lagi tak tergugat.  Harap-harap dapat teruskan challenge ni sampai ke penghujung.


cabaran diri, simpanan masa depan, saving, tabungan


Macamana dengan korang? Ada ke yang cabar diri ? Awal dulu memang mudah.  Sekarang ni dah terasa sikt sebab jumlah yang perlu diasingkan setiap minggu semakin bertambah.  Harap-harap akak kuat semangat. Kalau berjaya bolehlah support cuti-cuti hujung tahun nanti!

You Might Also Like

2 comments

  1. Best Of Luck..!
    Teruskan sampai capai target.. :)

    Ain tak guna cara ni.. just buat Tabung Hijau je.. nak menyimpan tu sakit tp bila tengok hasilnya.. terus senyum sampai ke telinga.. hehehehehee..

    ...

    ReplyDelete
  2. Buat challenge ni memang best.. sebab mencabar diri sendiri dan result dia bagai reward kepada diri sendiri..

    Selalu buat challenge2 macam ni tapi selalu juga terbabas tak sampai destinasi.. Semoga berjaya ! ;)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook