BATERIKU.COM Perkhidmatan Berbaloi Tanpa Was Was

Wednesday, April 19, 2017

Bateriku.com Perkhidmatan Berbaloi


Assalmualaikum wbt.  Sebagai pemandu wanita, kita mestilah ambil tahu beberapa perkara penting tentang kenderaan yang kita bawa.  Selain tahu tentang kenderaan sendiri, perlu juga tahu nombor-nombor kecemasan yang boleh kita hubungi terutama bila memandu bersendirian.  Antara yang perlu ingat atau ditulis di tempat mudah lihat dalam kenderaan ialah no telefon pihak pembantu lebuhraya, pihak insuran, dan juga perkhidmatan bantu tukar bateri kereta.  Bila sebut tentang perkhidmatan bantu tukar bateri kereta ni akak pastinya akan memilih perkhidmatan yang boleh dipercayai, mempunyai liputan yang meluas dan harga setara dengan service yang diberikan. Bateriku.com adalah pilihan kami.  Bateriku.com perkhidmatan berbaloi yang pastinya anda akan guna lagi bila perlu.  Ramai juga kenalan yang menggunakan service ini. Rata-ratanya member maklumbalas yang sama iaitu bateri.com perkhidmatan berbaloi


Kenapa Kena Pilih BATERIKU.COM


  • Perkhidmatan Bateriku.com setakat ini adalah pilihan akak.  Korang nak tahu kenapa akak pilih Bateriku.com?  Banyak kelebihannya.
  • Harga bateri melalui bateriku.com adalah lebih murah dari yang dijual ditempat lain sebab harga jualannya tetap tanpa sebarang caj tersembunyi
  • Bateriku.com mempunyai jaringan kawasan servis yang luas daripada Perlis sehinggalah je Johor Bahru.  Penghantaran, pemeriksaan dan pemasangannnya adalah PERCUMA.
  • Mempunyai Mobile Technician yang terlatih, cekap, peramah dan boleh dipercayai adalah salah satu lagi kekuatan yang dipunyai oleh team Bateriku.com

BATERIKU.COM Perkhidmatan Berbaloi Tanpa Was Was


  • Setiap servis yagn diberi mempunyai warranty selama 12 hingga 30 bulan.
  • Waktu servis pula adalah panjang dari jam 7 pagi sehinggalah 1 pagi.
  • Team Bateriku.com juga menyediakan program pemeriksaan percuma untuk badan korporat, kelab kereta dan komuniti perumahan

BATERIKU.COM Perkhidmatan Berbaloi Tanpa Was Was


Banyakkan kelebihan perkhidmatan Bateriku.com ni.  Tak perlu dah nak susah hati kalau berlaku sebarang masalah kenderaan anda di mana-mana juga pun. Pastikan anda simpan no talian toll free 1 800 22 2324 dalam telefon bimbit anda.



NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >>> Dealer,Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >>> Rakan Wokshop , >>> Rakan Tow Truck

You Might Also Like

4 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook