Rezeki Penghujung Februari

Wednesday, March 01, 2017

Assalamualaikum wbt.  Dah masuk bulan Mac dah pun.  Februari memang bulan ke laut la untuk blog akak ni. Sepi lama dan entry dapat buat tak banyak pun. Harap-harap tak berlanjutan, akak memang tengah banyak kerja sekarang sambil mencari momentum yang terbaik untuk urusan keluarga juga.

Reseki akhir Februari, akhirnya lekat jugak cpuv daripada nuffnang. Setelah hampir sebulan sepi tanpa berita.  Masih ingat lagi rupanya!  Adalah jugak daripada takde langsung.  Biar lambat janji dapat.  Penat jugak nak menunggu sampai masa boleh cashout. Sabar ...sabar...sabar...


nuffnang lagi, cpuv nuffnang, rezeki online


Mamee Monster Biskidz, cpuv terbaru.  Mamee jenama yang dah lama dikenali. Akak pun kadang-kadang layan juga Mamee Monster ni. Tapi sekarang dah ada dalam bentuk biskut pulak. Yang ni akak belum cuba lagi.  Nanti boleh cari dan try. Stok biskut pun memang kena sentiasa ada kat rumah. Ada perasa biasa, ada perasa coklat. 


nuffnang lagi, cpuv nuffnang, rezeki online


Ada dalam pack-pack kecil jadi senang nak bawa dan masuk sebungkus dalam handbag.

You Might Also Like

3 comments

  1. wahhb , tahniah . ada jugak rezeki awak . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..tu la ingatkan cik nuff dah merajuk dengan kite

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook