Rasa Segar Dengan Milagro Coffee Patawali ...mmmm....Sedap Ekk...

Monday, February 06, 2017


Assalamualaikum wbt.  Akak bukan peminat tegar kopi.  Pernah satu ketika, nak cium bau kopi pun tak boleh. Bukan sebab alahan tapi bila kena memang terus sakit kepala.  Sapa macam akak..sila angkat tangan!

Pernah dengar tentang herba patawali?  Sebelum ni akak tak pernah dengar atau kenal dengan nama herba patawali ni sehinggalah diperkenalkan dengan Milagro Coffee Patawali. Beranikan diri untuk mencuba. Rasa okay tak manis seperti mana-mana kopi 3 in 1 yang pernah cuba. Bila minum, tak rasa sakit kepala. Mungkin sebab khasiat yang ada dalam herba patawali.

Milagro Coffee Patawali Minuman Kesihatan


Milagro Coffee Patawali dikatakan sesuai untuk mencegah dan mengawal pelbagai penyakit.  Tak cuba tak tahu kan? Antaranya :


  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Sakit sendi
  • Anti Kanser
  • Keradangan 
  • Demam malaria

milagro coffee patawali, minuman kesihatan, penawar pelbagai penyakit



Milagro Coffee Patawali ini dikatakan mempunyai khasiat :

  • tinggi antioksidan
  • menguatkan saraf dan sistem pertahanan tubuh badan
  • mengembalikan tenaga dengan segera


milagro coffee patawali, minuman kesihatan, penawar pelbagai penyakit




Bukan sahaja akak minum, en hubby pun selit-selit juga minta sediakan secawan Milagro Coffee Patawali ni setiap hari. Badan pun rasa ringan, kurang dah mengantuk di siang hari dan tambah semangat nak bekerja.  Balik rumah boleh siapkan makan malam, kemas rumah dan tengok kerja-kerja sekolah anak-anak. 

Testimoni Pengguna Milagro Coffee Patawali


Sebagai pengguna, kita berusaha untuk dapatkan kesihatan yang baik.  Mana tahu Milagro Coffee Patawali boleh membantu.  Ramai yang dah cuba dan pelbagai maklumbalas diterima. 



milagro coffee patawali, minuman kesihatan, penawar pelbagai penyakit



milagro coffee patawali, minuman kesihatan, penawar pelbagai penyakit


Info Lanjut Milagro Coffee Patawali :


Bagi yang berminat, korang boleh cuba dulu Milagro Kopi Patawali Minuman Kesihatan . Sekotak ada terdapat 20 sachet.  Harga jualan: 


milagro coffee patawali, minuman kesihatan, penawar pelbagai penyakit



Semenanjung Malaysia RM55 + Postage RM8
Sabah / Sarawak RM60 + Postage RM10

Korang boleh whatsapp : 0123180912





milagro coffee patawali, minuman kesihatan, penawar pelbagai penyakit


Mmmmmm.....sedap Ekk......

You Might Also Like

2 comments

  1. hi, saya blogwalking dan follow blog ni ya. jemputlah melawat blog baru saya. :)

    ReplyDelete
  2. Jom amalkan setiap hari tambah pulak ni kopi kesihatan :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook