Box Of Joy Istimewa Sempena Lazada Online Revolution

Monday, December 12, 2016

Assalamualaikum wbt. Korang dah shopping di Lazada. Masih sempat lagi kalau korang nak belek-belek barangan yang berkenan.  Hari ni hari terakhir bershopping  di Lazada dengan harga tawaran yang menarik. Tambahan hari cuti ni, hujan pulak pagi-pagi, boleh lah masuk lazada cepat-cepat.


online revolution, lazada, harga murah lazada, shopping online



Teruja anak-beranak nak buka kotak yang terpapar 'Find Joy In Every Parcel'.  Box Of Joy ini mengandungi  beberapa item menarik yang dihantar sempena Lazada Online Revolution.  Apa yang ada dalam kotak merah ini?


online revolution, lazada, harga murah lazada, shopping online


 Dalam banyak-banyak barang yang sampai, akak amat tertarik dengan beberapa barangan yang memang membantu sangat-sangat akak membuat kerja.  Korang nak tahu apa barangannya?

Tefal Manual Chopper

Sebagai seorang ibu yang rajin masuk dapur, Tefal Manual Chopper ini sangat membantu.  Tak perlu dah nak tumbuk-tumbuk bawang bila nak masak, lagipun lesung batu akak yang bahagian batangnya dah patah dua lepas jatuh, belum berganti lagi.  Adanya Tefal Manual Chopper ini, kerja jadi lebih mudah. Potong bawang, masukkan dalam bekas yang disediakan, anak-anak pun boleh tolong tarik. Kalau nak buat masak cili untuk taburkan atas ikan goreng, memang sangat sesuai guna ni sebab bawang yang dicincang tidak perlu terlalu halus.  Kalau korang berminat nak beli boleh clik SINI.


online revolution, lazada, harga murah lazada, shopping online


Nescafe White Coffee Perasa Pandan

Tak pernah rasa lagi Nescafe White Coffee Perasa Pandan.  En Hubby peminat kopi, dialah yang mencuba perisa ini. Sedap juga katanya!! Boleh masuk dalam list kopi yang boleh ada kat rumah. Apa-apa je lah..janji dah ada peminatnya. Nanti boleh beli tambahan. Pada yang berminat klik SINI.


online revolution, lazada, harga murah lazada, shopping online


Nestle Just Milk

Bukan setakat anak-anak kena minum susu, kita yang dewasa nipun kena minum susu jugak. Full Cream Milk ini memang sedap, akak je yang habiskan sekotak.  Kalau nak buat kek pun boleh guna juga susu ni. Boleh buat stok dalam fridge jugak ni. Kalau tak sempat nak kacau air pagi-pagi, boleh minum Nestle Just Milk sahaja untuk sarapan.  Kalau nak beli, klik SINI.

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB

SanDisk ini sangat membantu akak. Walaupun akak bukan pengguna android, SanDisk ni akak guna kat lappy akak. Mudah sekarang akak simpan semua yang berkaitan dengan blog kat dalam SanDisk ni. Nak download movie pun boleh. Lepas tu bila-bila free boleh tengok kat tv. Berbaloi korang ada benda ni. Yang berminat cepat-cepat klik SINI 

online revolution, lazada, harga murah lazada, shopping online




Rambang mata tengok barang-barang di Lazada ni. Lagi lama dalam web nya lagi macam-macam yang teringin nak beli.  Sabar hati...sabar....

Ok lah, sempena Online Revolution yang akan berakhir tak lama lagi ni, ambillah peluang membeli barang keperluan pada harga jimat.  Akak pun nak gunakan voucher yang akak dapat untuk shopping. 


online revolution, lazada, harga murah lazada, shopping online



Jom korang serbu www.lazada.com.my



You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook