Apa Dah Jadi Dengan Nuffnang?

Wednesday, November 09, 2016


Assalamualaikum  wbt.  Macam dah tak bergerak je nuffnang akak ni.  CPUV dah tak sudi singgah agaknya.  Nak kena fikir balik perlu ke tak letak Mr Nuff ni lagi kat blog.  Nampak ceria tapi sepi. Boleh gitu?


cpuv, nuffnang



Ni je yang sangkut.  Nak himpun sampai boleh cash out dulu, lepas tu fikir lain.

You Might Also Like

2 comments

  1. moh ler kita berpisah dengan nuffnang lepas cashout nanti.. huhu

    ReplyDelete
  2. Nuffnang dah tak ada duit kut?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook