Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Tuesday, October 25, 2016


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Lama rasanya mummy tak buat giveaway kan. Sempena ulang tahun Play-Doh yang ke 60 tahun. Mummy nak buat satu Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin. Ha...suka tak?

Seronok main Play-Doh, sebab teksturnya tak melekit dan juga bagus untuk sistem motor dan sensorik anak.

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Syarat Mudah Join Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin


Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin

1. Buat satu entri blog bertajuk Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.
2. Berikan sebab kenapa anda patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin
3. Follow facebook Hasbro dan blog ini.
4. Kalau boleh masukkan www.azlindaalin.com di bloglists pilihan anda supaya mudah dapat tahu pengumuman pemenang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin pada bila-bila masa.
5. Dah siap semua, jangan lupa tinggalkan blog URL anda di ruangan komen.


Keputusan Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin adalah  kolabrasi Azlinda Alin bersama pihak Hasbro Malaysia

Segala keputusan pemenang akan di pilih secara rawak. 

Kenapa akak patut menang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin ni? 
Dah lama mengidam nak hadiahkan anak-anak dengan play-doh ni tapi masih tak tertunai. Ternampak pulak GA ni, kena cuba join mana tahu boleh menang.  Play-Doh ni nampak sangat menarik untuk menguji kreativiti anak-anak merekacipta. Nanti bila dah sekolah, kemahiran merekacipta ni amat berguna tau untuk anak-anak.  Pasti menarik minat dzakwan mahupun amira bermain dengan play-doh pelbagai warna ni.  




You Might Also Like

2 comments

  1. All the best akak...SA pun dah join dah...

    ReplyDelete
  2. thanks sudi sertai...tunggu keputusannya nanti ye. Good Luck :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook