Akhirnya Dapat Jugak!!

Friday, September 09, 2016


Assalamualaikum wbt.  Hari ni kalau di Kedah dah mula cuti sekolah.  Tapi kat rumah masih ada lagi yang kena ke sekolah.  Bila kakak-kakak bercuti, memang cabaran nak suruh si adik pergi bersiap ke tadika.  Kena pandai guna psikologi kanak-kanak manja.  Paling mudah ubatnya bagitau nanti balik sekolah boleh terus ke asrama abang irfan ambil abang bawa balik. Barulah bersemangat dia.

Dalam seronok tumpang kegembiraan anak-anak, akhirnya akak terima email yang tak disangka-sangka.  Eh!! Eh!! Dah berjaya rupanya.  Akak pun dah macam give up dah nak mencuba lagi.

akhirnya dapat jugak; iklan adsense ; cari duit tambah


Percubaan entah kali keberapa, barulah en adsense bagi full approval.  CONGRATULATION.  Berjaya juga akhirnya akak nak letak iklan adsense ni kat blog.  Biarlah dia bersaing-saing dengan en nuffnang.  Kita tengok siapa yang lebih bermurah hati.  Korang-korang yang masuk jengok click click la pada geng baru akak ni yer.  Sama-sama kita kongsi-kongsi rezeki.

Nak kena baca pulak camna nak letak iklan adsense ni. Cuti beberapa hari nanti bolehlah cari-cari masa belek adsense dan blog. Banyak cerita kena perap ni. Busy sokmo!! Esok dah kena start cari bahan-bahan masakan untuk raya haji nanti. Macam-macam dah depa kat rumah ni request nak makan. Tengoklah antara rajin dengan tidaknya mak korang ni....

You Might Also Like

8 comments

  1. wahhh tahniah kak zi ku sayang! :D

    ReplyDelete
  2. tahniah. dulu dah try sekali tapi kena reject..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan berhenti mencuba...kak zi pun dah dekat 7-8 kali cuba ni baru dapat

      Delete
  3. tahniah kak azi...arz pun masih menunggu...banyak broken link katanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangka pun boleh dapat ni...dah rasa malas nak cuba dah sebenarnya hehe

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook