Perut Kempis Dan Langsing Dengan Bengkung Opah

Thursday, August 18, 2016

Perut Kempis dan Langsing 

Assalamualaikum wbt. Kalau tanya mana-mana wanita pun nak tak punyai perut yang kempis dan langsing, dah tentu jawapannya NAK.  Siapa yang tak nak kan..tambah-tambah bila dah ada anak berderet-deret yang kadangkala terlupa nak uruskan diri sendiri.  Akak pun kadang-kadang ter`miss' fikir pasal diri sendiri. Tapi ingat pesan orang tua-tua, kalau nak badan cantik lepas bersalin, penjagaan teliti perlu semasa dalam pantang terutama disiplin berbengkung.  

Bengkung Opah Membantu Ibu-ibu Berpantang Lebih Mudah

Selain daripada pemakanan, penjagaan badan terutama bahagian perut juga penting semasa menjalani proses berpantang.  BENGKUNG OPAH dibuat secara customade dan direka khas untuk membantu ibu-ibu berpantang lebih mudah.  Ianya sesuai untuk para ibu yang bersalin samada secara normal ataupun melalui pembedahan.  Bengkung ini boleh mula dipakai selepas 24 jam bersalin, tapi kalau yang bersalin secara pembedahan tu kenalah sabar sikit, tunggu luka baik dulu.  Bengkung Opah boleh dipakai sebagai sokongan kepada perut selepas bersalin agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak.  Ibu yang sedang berpantang memang sangat digalakkan memakai Bengkung Opah, walaupun ianya amalan tradisional tapi ianya sangat membantu menghilangkan perut yang menggeleber. 


Perut Kempis dan Langsing Dengan Bengkung Opah; Bengkung Opah


Bengkung Opah ini bukan sahaja sesuai dipakai oleh ibu-ibu yang sedang berpantang, ianya juga sangat sesuai dipakai selepas tempoh berpantang. Ketika dipakai  badan terasa kejap dan sangat selesa. Pemakaian yang kerap hasilnya pun terbaiklah!!! Penghasilan bengkung custom made  ini sangat praktikal, berkualiti tinggi, efektif, elastik, mudah dan harganya mampu milik.


Testimoni Pengguna Bengkung Opah



*****

"Memang tip top Bengkung Opah ni, sy pakai buat pergi kerja...selesa, tak panas, memang best la pakai bengkung ni. "
*****
"Selesa sangat bengkung opah, lagi2 boleh adjust dia punya besar ke kecik.. kain pun lembut jer.. dulu pernah beli korset jenama 4 angka, bila berpeluh jadi gatal.. yg bengkung opah ni alhamdulillah pakai sampai ke petang tak de gatal2."
*****
Itu antara testimoni Bengkung Opah yg kami terima.
*****

Mengapa Bengkung Opah Menjadi pilihan 

Untuk memastikan Bengkung Opah menjadi pilihan pelanggang, material yang dipilih adalah terbaik dari segi kualiti dan selesa untuk digunakan.

Material Bengkung Opah :
- Fabrik dari cotton scrub yang sejuk
- Pelekat velcro yang kuat dan tidak mudak tertanggal
-lapikan pelekat yang tidak berbulu
- mudah dibersihkan
- Adjustable dan jenis lekat
- 3 panel bengkung
- Lebar/panjang 38"
- Tinggi 14"
- Free Size Fix S - XXL

Perut Kempis dan Langsing Dengan Bengkung Opah; Bengkung Opah



Perut Kempis dan Langsing Dengan Bengkung Opah; Bengkung Opah



Perut Kempis dan Langsing Dengan Bengkung Opah; Bengkung Opah


Nak pakai pun senang sebab lekat-lekat aje, tak perlu ikat-ikat.  Yang menariknya sempena bulan kemerdekaan ni, setiap pembelian akan dapat harga promosi dan FREE GIFT.

Promosi Kemerdekaan

Harga mampu milik!!! (harga sebenar untuk bengkung sahaja RM180)
Harga PROMOSI????? + FREE GIFT -- tawaran untuk promosi merdeka sahaja!!!

Nak harga promosi + FREE Gift??

PM/Whatsapp Now "Bengkung" ke 0166986201

* Harga promosi sehingga hujung bulan 31.8.2016

You Might Also Like

6 comments

  1. saya tak berbengkung dulu sbb tpt operate menanah. Mmg xlawa perut...nak kene berbengkung balik ni

    ReplyDelete
  2. Singgah petang. Dulu rajin gak pakai bengkung sebab perut asyik masuk angin. Bukan pakai sebab nak langsing, tapi sebab perut buncit dan sebu. Hahaha

    ReplyDelete
  3. macam best. Boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  4. bagus guna bengkung ni..amalan tok nenek kita dulu...mereka memang mementingkan kecantikan....


    ReplyDelete
  5. Orang yang saje2 nak pakai bengkung bleh guna tak kak? ke specific untuk yang lepas bersalin je?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook