Status Nuffnang Terkini

Tuesday, June 07, 2016


Assalamualaikum wbt.  Lama dah akak tak update pasal nuffnang ni kan. Dah lama jugak dia macam merajuk-rajuk gitu. Hari ni tengok...eh banyak pulak cpuv yang dok menari-nari kat blog rupanya. Bulan Mei punya masih ada lagi, bulan jun punya cpuv pun dah mula menari masuk. 

status nuffnang terkini;cpuv


Takper la kena tunggu lama nak bagi cukup sebelum di cash outkan. Seronok tengok iklan bertukar-tukar kat blog sendu akak ni. Korang rajin-rajinlah click bila ternampak iklan tu. Akak tak pernah miss click blog yang akak terjah. Sama-sama menyumbang......

Jom bw ....cari ilham update blog.....

You Might Also Like

6 comments

  1. fuhhh berderet. Jemput mai blog titew.. :D

    ReplyDelete
  2. Uih, banyak tu CPUV Kak Zi. Seronok tengok dia menari kat blog. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang suka tengok bertukar-tukar tarian

      Delete
  3. wah byk yg masih on going tu kak azi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki ciput ciput

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook