Tingkatkan Susu Ibu dengan MaMom Milk Booster

Monday, May 16, 2016

MaMom Milk Booster

Assalamulaikum wbt. Bila bercerita pasal susu ibu ini, teringat masa-masa mengusung 2,3 beg setiap hari ke tempat kerja. Satu beg lap top, hand bag dan bag pam susu, tak termasuk bekas bekalan air minuman. Memang berbondong-bondong barang di tangan. Bangga bila bawa beg-beg tu sebab semuanya kerana insan tersayang. Penangan susu ibu memang tiada tandingannya.  Sekarang ni bila tengok adik-adik kat ofis ni buat benda yang sama, memang bagi thumbs up!! 

Tapi dalam mengharungi perjalanan susu ibu, ada juga halangan yang dihadapi. Tambah-tambah bila prestasi pengeluaran berkurang daripada biasa. Mulalah hati tidak keruan takut bekalan tidak mencukupi. Macam-macam cara dicuba untuk tingkatkan semula pengeluaran. Lain orang lain cara yang sesuai, yang paling mudah ambil milk booster. Pilihlah milk booster yang sesuai. Akak cadangkan ambil MaMom Milk Booster.


Tingkatkan Susu Ibu dengan MaMom Milk Booster

Jenama Milk Booster Pilihan.


Mesti ramai ibu-ibu di luar sana pening bila nak beli milk booster sebab banyak sangat lambakkan jenama-jenama milk booster di pasaran.

Bila survey punya survey study kelebihan dan kekurangan. Akhirnya tak jadi beli sebab pening kepala nak pilih yang mana satu.

Bila tak jadi beli atau tangguh, susu badan mulai kurang. Ini sangat serius. Tambahan pula stress nak pilih jenama yang mana satu pun salah satu faktor menyumbang susu kurang.


Jadi macam mana cara banyakkan susu ibu dengan memilih milk booster yang berkesan?


Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi.

Dalam artikel ini saya share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom.

Kalau anda jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Saya sarankan anda menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Anda boleh bawa kemana-mana sahaja. Mudahkan?



Tingkatkan Susu Ibu dengan MaMom Milk Booster

Ciri-Ciri MaMom Milk Booster



  • Tablet kunyah yang mudah!
  • Susu melimpah-limpah
  • Berkesan seawal 24 jam ( *berdasarkan ribuan testimoni diterima)
  • Ada sijil Halal JAKIM, KKM dan lulus lab test SIRIM
  • Digunakan di hospital dan farmasi
  • Produk Malaysia, kini dieksport keluar negara
  • Produk tambah susu PALING DIPERCAYAI ibu menyusu di Malaysia dan Indonesia


Tingkatkan Susu Ibu dengan MaMom Milk Booster

Apa Kata Ibu Yang Pernah Guna MaMom Milk Booster.


Ibu 1

"Alhamdullilah.. rasa susu dah banyak. Pagi ini dapat 8oz.. syukur sangat-sangat... rezeki anak"


Ibu 2

"Alhamdullilah.. selepas 2 minggu susu bertambah-tambah meriah.. ini baru pusingan pertama pump.. 3 hari pertama makin dah nampak susu makin bertambah.. inshaAllah akan repeat order"


Ibu 3

"Saa baru makan semalam.. pagi tadi breast sudah bengkak.. saya terus pam, sebelah sahaja boleh dapat 1 botol penuh.. biasanya 3oz pun payah.. Alhamdullilah seronok sangat."


Ibu 4

"Salam sis.. ada berita gembira! Susu dah banyak tau sis.. Hari tu kan saya beritahu hari 1st consume MaMom susu tiba-tiba drop.. tapi saya nekad teruskan jugak amik MaMom.. dan hari ini bila pump sebelah sahaja dapat 7-8oz. Total kedua belah dapat 15oz. Sangat terkejut sis sebab sebelum ini belum pernah dapat banyak ini."


Ibu 5

"Ada perubahan. Alhamdullilah increase, officemates pun try. Now semua nak order. Nak repeat order 4 kotak"

Ini hanya sebahagian kecil sahaja feedback mengenai produk ini. Ada banyak lagi sebenarnya.


Dimana Hendak Dapatkan Produk Ini?


Anda boleh dapatkan terus melalui The Baby Store. Hanya order online sahaja ... terus sampai ke rumah anda.

Kenapa saya sarankan beli melalui The Baby Store? Ini kerana setiap belian anda membeli di website ini. Anda dapat kumpul mata ganjaran dimana anda dapat tebus pada belian seterusnya. Memang menjimatkan.

Oppss lupa... setiap pendaftaran baru. Anda dapat 200 mata ganjaran yang boleh ditebus untuk belian pertama. Wow....

Selain itu, website yang boleh dipercayai... kalau anda risau bab-bab kene tipu dengan seller online. Kalau di website ini anda tidak perlu risau. Konfiden 100% selamat. Website pun cun!

Klik link ini ---&; http://thebabystore.com.my/MaMom-Milk-Booster

Tingkatkan Susu Ibu dengan MaMom Milk Booster

Tingkatkan Susu Ibu dengan MaMom Milk Booster

Kena rajin berusaha dan mencuba. Selain cara tradisi, pengambilan milk booster begini juga mampu membantu pengeluaran susu ibu. Tak lama lagi dah bulan puasa. Biasanya bulan puasa, susu akan kurang kuantitinya. Moga pengambilan MaMom Milk Booster membantu anda nanti!!

You Might Also Like

3 comments

  1. demi anak ibu-ibu pasti memilih produk yang terbaik...perkongsian yang baik

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih... sangat membantu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook