Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz4E9KjgoTn AziRahmanDotCom | JourneyOfLife: Tips Earth Hour Yang Lebih Seronok

Mar 19, 2016

Tips Earth Hour Yang Lebih Seronok


Assalamualaikum wbt

Earth Hour

Korang jangan lupa sambutan Earth Hour hari ni bermula dari jam 8.30 - 9.30 malam. Sesekali kita matikan semua sumber lampu kat rumah dan duduklah dalam gelap. Best lagi kalau pasang lilin. 

Tiap-tiap tahun ada sambutan Earth Hour ni. Selalunya akak terlupa walaupun siang harinya ingat, bila tiba malam dah buat macam-macam kerja..lupa. Sekali tu ada kat luar rumah. Bawak-bawak kereta tiba-tiba satu bandar gelap. Ingatkan takde elektrik, rupanya sedang menyambut Earth Hour.

Tips sambutan Earth Hour lebih seronok

Mesti ramai yang tidak gemar duduk dalam gelap kan? Tambah-tambah kalau ada anak-anak kecil. Bising dan lemas jadinya bila masing-masing berbunyi..bila nak terang ni...
So sempena sambutan Earth Hour ni, untuk yang ada anak-anak kecil apa kata kita jadikan waktu ini, waktu yang menyeronokkan.

Harap tips di bawah boleh membantu!!


Earth Hour, tips earth hour menyeronokkan

Happy Earth Hour!!!

1 comment:

Klik sini

Google+ Followers

top social

Pages