Tips Earth Hour Yang Lebih Seronok

11:00 AM


Assalamualaikum wbt

Earth Hour

Korang jangan lupa sambutan Earth Hour hari ni bermula dari jam 8.30 - 9.30 malam. Sesekali kita matikan semua sumber lampu kat rumah dan duduklah dalam gelap. Best lagi kalau pasang lilin. 

Tiap-tiap tahun ada sambutan Earth Hour ni. Selalunya akak terlupa walaupun siang harinya ingat, bila tiba malam dah buat macam-macam kerja..lupa. Sekali tu ada kat luar rumah. Bawak-bawak kereta tiba-tiba satu bandar gelap. Ingatkan takde elektrik, rupanya sedang menyambut Earth Hour.

Tips sambutan Earth Hour lebih seronok

Mesti ramai yang tidak gemar duduk dalam gelap kan? Tambah-tambah kalau ada anak-anak kecil. Bising dan lemas jadinya bila masing-masing berbunyi..bila nak terang ni...
So sempena sambutan Earth Hour ni, untuk yang ada anak-anak kecil apa kata kita jadikan waktu ini, waktu yang menyeronokkan.

Harap tips di bawah boleh membantu!!


Earth Hour, tips earth hour menyeronokkan

Happy Earth Hour!!!

You Might Also Like

1 comments

Followers

Google+ Followers

top social

Pinterest

Subscribe