Terima Hadiah GA

Thursday, March 03, 2016


Assalamualaikum wbt

Akak sebenarnya dah tak ingat dah apa GA atau segmen yang akan pernah sertai terutama kalau dan sebulan berlalu.  Tiba-tiba hari Sabtu lepas adik wan bagi satu sampul surat pada akak. Seingat akak takde order apa-apa mahupun terima sebarang produk review. Rupa-rupanya terima hadiah GA daripada blogger Nurfuzie.  Baru teringat hari tu ada join GA Nurfuzie dan mamalink kat SINI

Tak dapat hadiah utama pun tak apa. Dapat jugak kenang-kenangan join GA selain daripada tambah koleksi fridge magnet dan yang paling best ...tambah link kawan-kawan maya.



Jom korang join sesi GA dan segmen kawan-kawan blogger yang lain.  Teringin jugak nak buat GA atau segmen tapi tak terbuat-buat jugak lagi. Yang penting GA atau segmen kena syarat-syarat mudah baru senang nak join kan?...

Terima kasih nurfuzie. Korang boleh jalan-jalan kat blog ni www.nurfuzie.com

You Might Also Like

2 comments

  1. pernah gak menang hadiah GA dari Nurfuzie..tp dah lupa segmen apa..hehehhe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook