Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

Thursday, February 18, 2016


Assalamualaikum wbt

Dah petang-petang ni rasa tepu pulak mengadap laptop ni....layan blog kejap.
Belek-belek rasa macam nak join segmen bloglist bersama Dramatic Uniq ni...

Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

Macam biasa, senang je syarat nak join segmen ni. 

1.  Follow blog Dramatic Uniq
2.  Add blog Dramatic Uniq dalam bloglist kalian
3.  Copy banner ini dan buat entry khas di blog anda dengan tajuk 
Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ
4.  Tinggalkan URL entry anda tu di ruangan komen entry ini sahaja.
5.  Tarikh tutup : 29 Februari 2016

You Might Also Like

3 comments

  1. Terima kasih kerana sudi join Segmen Bloglist Bersama Dramatic Uniq ni.. hehehehee.. :)

    Selepas 29 Mac nanti boleh check terpilih atau tak ye.. Apapun terima kasih sekali lagi.

    http://www.dramaticuniq.com/2016/02/segmen-bloglist-mac-2016-bersama-dramatic-uniq.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAAF salah tarikh..! hehehehhee..
      selepas 29 Februari nanti boleh datang check terpilih atau tidak ya..

      :)

      Delete
  2. Intan singgah unt segmen yang sama...
    Good Luck ;)...

    http://intanbeautycenter2.blogspot.my/2016/02/parodyme-1st-giveaway-by-dramatic-uniq.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook