Bestnya Dapat Kumpul Hadiah

Wednesday, February 17, 2016


Assalamualaikum wbt

Semalam dapat email daripada Woop minta buat pelbagai task yang ada lagi untuk tambah poin.  Akak dah berminggu jugak tak jengok Woop ni...tu sebab dia antar notes kot.  Nanti akak gi jengah. Banyak task yang relate dengan post ke fb yang akak tak buat lagi. 

Last week dapat dah redeem yang ketiga akak buat dengan point yang dikumpul dalam Woop ni. Ni yang best la sebab boleh guna puas-puas. Boleh share-share lagi dengan kawan-kawan.  Redeem kali ni dalat deodarant Rexona dan Dove, syampoo Dove, losyen badan Vaseline, towel mandi kanak-kanak dan pouch mekap.  Amboiii...banyak kan??

Yang tinggal untuk diagihkan ialah deodarant ni. Yang lain semua dah direbut oleh anak-anak. Adik wan awal-awal lagi dah rembat tuala mandi. Dapat towel terus simpan dalam almari baju dia..hahhaha....

bestnya kumpul hadiah, woop

Untuk korang yang berminat, boleh join komuniti Woops ni.  Jawap soalan, luahkan pendapat anda dan kumpul poin. Mudahkan!!

Pada yang berminat boleh register kat WOOP

You Might Also Like

8 comments

  1. masih x smpt nk register. hehe. mcm best jeee.

    ReplyDelete
  2. lama jugak tak bukak woop ni...

    ReplyDelete
  3. best nya.. WOOP? nak kena jengah ni.. thanks for sharing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin buat task nya banyak point boleh kutip....bolehlah tukar reward yang menarik..

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook