Baru Nak Mula Photobook

Friday, February 05, 2016


Assalamualaikum wbt

Orang lain dah ramai yang mula kumpul photobook. Akak baru nak mula. Bila tengok gambar-gambar dalam simpanan di handphone sendiri, handphone hubby mahupun dalam kamera..punyelah banyak beribu-ribu keping kalau nak di print. Maka kenalah fikirkan satu cara yang lebih efektif dan murah untuk simpan saat-saat menarik bersama keluarga dan rakan taulan.

Tengok-tengok kat groupon dan Photobook Malaysia, banyak offer menarik yang boleh diambil. Pilihlah yang mana suka. Kalau ikutkan ada beberapa offer yang akak nak beli. Tapi kena pilih satu jer dulu. Takut tak terbuat pulak nak memilih gambar-gambar menarik.  Untuk photobook yang ni akak ada masa sampai Oktober 2016, lama lagi tu boleh la belek-belek gambar yang betul-betul sesuai.

Bila sign up photobook dapat pulak Welcome Gift. Menarik jugak hadiahnya. Tengah fikir ni samada nak tambah koleksi photobook atau nak  print gambar...banyak jugak tu gambar boleh print.

baru nak mula photobook, photobook Malaysia, groupon


Agak-agak korang mana yang lebih menarik??

You Might Also Like

6 comments

  1. at least kak azi dah mula juga..
    ain ni tak mula2 lagi.. daftar pun belum.. hati tu kemain nak lagi tapi malasnya nak kumpul2 and pilih2 gambar tu.. hehehehee.. :)

    best of luck kak azi.. nanti dah siap leh share sini nak tengok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujur dateline dia panjang, boleh lah kumpul sikit-sikit..

      Delete
  2. sy pon tjebak dgn photobook ni...hihihi...

    dh ada 3 buku anak & 1 buku gmbr sy & kwn2...

    ada 3 baucer lg dok menanti utk guna tp x tbuat lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan...ni pun dah terjebak...macam best jer..hehe

      Delete
  3. dua2 comel akak. abam pun nak cuba buat photobook la.
    abam follows here. no 230. tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buatlah abam kie...best kumpul-kumpul gambar menarik

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook