Moga Terus Bersemangat

Monday, January 11, 2016


Assalamualaikum wbt

Masuk minggu ni rasa mood nak menulis kejap ada kejap hilang entah ke mana. Kesian kat korang bila ulang masuk sini, tengok entry yang sama jer. Sama lah akak rasa bila jengah blog orang tengok entry tak berupdate....mulalah malas nak masuk situ dah. Rugi tu...hilang satu click....

Bila tengok iklan nuffnang tetap masuk walaupun takde update entry...rasa bersalah pulak. Cik AKAK!!!!..sila bangkit yer....
Bloglist pun dah lama tak berupdate. Rasanya nak kena buat clearing list la. Letak yang rajin-rajin update je. SEO blog pun dah lari sikit lepas akak tukar template. Itupun akak belum betul kan lagi.

moga terus bersemangat, nuffnang

Iklan terkini dekat blog sekarang. Hari ni hari blogwalking so tunggu yer kawan-kawan yang ada iklan , akak nak click-click.....joooommmm...


You Might Also Like

2 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook