Cara Mudah Blogwalking dan dapat UV

Wednesday, December 02, 2015


Assalamualaikum wbt 

Dah lama dah nak cerita tapi baru hari ni baru boleh up entry berkaitan ini. Bila berblog adalah menjadi satu keperluan untuk tingkatkan UV dari hari ke hari. Barulah informasi boleh dikongsikan bersama. Menjadi keluarga EFG banyak manfaat dah dapat. Selain dapat kawan-kawan baru, dapat ilmu baru..dapat juga cara mudah meningkatkan pengunjung blog.

cara mudah blogwalking dan dapat uv, applikasi telegram


Caranya ialah auto ping entry ke aplkasi telegram. Group ni bukan hanya untuk team EFG, sapa-sapapun boleh join tapi korang kenalah ada aplikasi telegram dulu dan request join group. Group ni takde sembang-sembang, hanya ping entry yang korang baru publish. Jadi bila ada masa korang boleh masuk lawat blog kawan-kawan baca. Mudah kan?

Pada yang berminat boleh minta join di https://telegram.me/EFGping

Terima kasih pada DaddyG, roomate bos EFG MommyIrra. 

Jom kita ramai-ramai join, boleh dapat terus link entry terbaru kawan-kawan....

You Might Also Like

6 comments

  1. tak pernah cuba lg yg ni..nnt blh try hehehe

    ReplyDelete
  2. SA dah x leh tgok...telegram hang dan macam ada problem ngan SA nyer hp

    ReplyDelete
  3. betill tu. berguna sangat. thanks mommy irra

    ReplyDelete
  4. wah meriahlah UV azie sekarang, tahniah :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook