Akaun Dah Kosong

Friday, December 18, 2015


Assalamualaikum wbt

Setelah sekian lama menabung, akhirnya akak  cash out kan jugak tabungan dalam nuffnang. Nak masuk tahun baru, kita mulakan tabungan baru pulak. Tak banyak manapun dapat tapi okay lah sebagai permulaan. 

akaun dah kosong, nuffnang, cash out

Kebelakangan ni tak banyak sangat update entry baru, kuranglah CPUV yang menjengah.Untuk Disember baru ada 8 iklan yang berlegar-legar kat blog akak. Kenalah merajinkan lagi berkongsi kisah kat sini. 

Jom korang kita tukar-tukar click untuk isi semula tabung yang dah kosong...

You Might Also Like

4 comments

  1. Alhamdulillah... rezeki Kak Azi.. :)

    ReplyDelete
  2. its ok sis... insyaAllah nati byk la tu yg menjengah,,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap gitulah kan....bertambah rezeki....

      Delete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook