Jadual Cuti 2016

Wednesday, December 02, 2015


Assalamualaikum wbt

2015 dah hampir ke penghujung. Harap semua perancangan yang telah dibuat menjadi kenyataan ..kalau tak semuapun dekat-dekat nak capai pun dah kira bagus. Kena tunggu habis 2015 baru boleh throw back pencapaian 2015. 

Bagaimana dengan 2016?....Bagi yang dah berkeluarga tentu dah mula merancang pelbagai program untuk anak-anak dan keluarga. Bagi yang bujang-bujangan tentu ada perancangan menarik kan? Bagi yang nak mulakan hidup berumahtangga tentu dah pilih-pilih tarikh sesuai untuk meraikan hari bersejarah kan?

Memang dah menjadi tugas aku bila nak masuk tahun baru mulalah mencari kalender percutian tahun berikutnya, jadual cuti persekolahan dan juga jadual perancangan cuti yang telah ditetapkan oleh syarikat. Kumpul-kumpul semua barulah buat perancangan keluarga. 

jadual cuti 2016, cuti umum, cuti negeri-negeri, cuti sekolah

jadual cuti 2016, cuti umum, cuti negeri-negeri, cuti sekolah


jadual cuti 2016, cuti umum, cuti negeri-negeri, cuti sekolah

jadual cuti 2016, cuti umum, cuti negeri-negeri, cuti sekolah

Berkongsi jaduan cuti umum Malaysia dan cuti sekolah 2016. Bolehlah korang buat perancangan. Nampak macam banyak public holiday panjang, boleh la kumpul-kumpul budget mulai sekarang untuk aktiviti tahun depan. Happy planning you alls!

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook