Tebusan Pertama Woop

Monday, November 23, 2015


Assalamualaikum wbt

Taraaaa...

Dah sampai hasil tebusan pertama daripada program Woop. Bestnyer!!!
Tak payah keluar duit satu sen pun, cuma buat task yang disuruh dan kumpul point, dah boleh tebus barang-barang pengguna yang bersesuaian. Tebusan pertama, Rexona deodorant semburan - satu untuk wanita dan satu untuk lelaki. Mulanya aku ingatkan deodorant yang biasa tu ajer...rupanya yang terbaru la.



tebusan pertama woop, woop, rexona

Aku test guna dulu. Baupun best. Yang untuk lelaki aku bagi kat anak bujang aku guna.
Dah lama aku tinggalkan Rexona ni, pasni kalau ok, boleh lah guna semula.

tebusan pertama woop, woop, rexona

Kalau ada yang tertanya-tanya macamana nak dapat barang cara begini..jom join WOOP (Women Of Opinion Program). Menariknya program ni, korang akan diberi tugasan-tugasan mudah untuk kumpul point. Tugasannya bergantung kepada jenis produk yang perlukan pendapat pengguna. Barang-barangnya pulak memang kita selalu jumpa dan ada antaranya memang kita gunakan pun.

Sesiapa yang nak join, boleh daftar kat WOOP

Terima kasih woop...terima kasih rexona !!

You Might Also Like

2 comments

  1. Terima kasih kak sebab kongsi benda baru ni.... baru je tahu pasal ni lepas baca entri akak.... heeee

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook