Kalau Dah Minat.....

Wednesday, November 25, 2015


Assalamualaikum wbt

Bila kita buat sesuatu yang kita minat, kadang-kadang kita tak kisah macamana susah pun untuk melakukannya. Yang penting kita minat! Betul kan? Sebaliknya pula, kalau kita disuruh buat benda yang kita tak minat, benda senang pun kadang-kadang payah untuk kita buat.

kalau dah minat, hobi, blogging

Sejak aktif semula berblog ni, seboleh mungkin aku cuba juga cari masa untuk buat entry. Kadang-kadang ambil masa lunch sekejap ataupun balik lambat sikit semata-mata nak upkan satu atau dua entry. Kalau idea tengah mencurah-curah, siap boleh schedule lagi. 

TAPI......

Sekarang ni aku tengah attend taklimat. Huhu..topiknya ada yang relate ada yang tidak. Letih menunggu waktu habis. Kerja paling senang, datang dan dengar....tapi rasa macam bertahun kena duduk sini menghabiskan topik terakhir. Mujur ada lappy dan wifi.....
Oh bosss....kenapa siksa saya begini...

Hahaha....dok belakang update entry....

You Might Also Like

1 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook