Jangan Sampai Terbakar

Wednesday, November 18, 2015


Assalamualaikum wbt

Pernah makan burger bakar?..Mesti pernah kan. Aku baru pertama kali cuba. Maaflah...akak tak berapa suka makan burger kecuali kalau dah memang tahap malas paling besar. Order ajer burger kat kedai kawan hubby, start kereta, drive thru...hehe.
Tak nak biasakan anak-anak makan burger, sesekali ok.

Nak cerita pasal burger bakar ni. Hari tu cubaan pertama dengan anak-anak semua. Itupun sebab banyak kedai makan tutup dan ternampak kedai burger ni yang terang benderang. Maka singgah la kami anak beranak mengisi perut.

Jangan sampai terbakar, burger bakar, burger bakar tok uban, jalan permatang pauh, seberang perai


Kat sini kedainya. tak jauh daripada hiway utara-selatan ataupun BKE. Kedaipun tepi jalan jer...memang mudah nampak, google mesti jumpa. Burger Bakar Tok Uban, Jalan Permatang Pauh, Seberang Perai.

Jangan sampai terbakar, burger bakar, burger bakar tok uban, jalan permatang pauh, seberang perai


Burger bakar ni yang uniknya ada macam-macam nama ikut penciptanya. Yang ni namanya Just Married. Rupanya ada lapisan daging dan ayam...tu yang bagi nama just married.

Jangan sampai terbakar, burger bakar, burger bakar tok uban, jalan permatang pauh, seberang perai


Happy burger....daging dan telur...memang happy la yang order ni....

Jangan sampai terbakar, burger bakar, burger bakar tok uban, jalan permatang pauh, seberang perai


Hat ni adik wan punye....eezyburger. Tapi mak dia yang tolong habiskan. Dapat sorang seketul, jenuh nak bagi perabih...lepas makan semua pakat tersandar. Ibu ngan ayah osom sapa nak bawak kereta sampai rumah...hehhee....

You Might Also Like

6 comments

  1. yummy sedapnyer.... waktu lunch ni tgk mmg lapar....

    ReplyDelete
  2. sedapnya...aummmm

    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  3. Scroll laju2..x leh tahn tengok..hheheheheheh

    ReplyDelete
  4. kalau ada maps lagi mudah nak sampai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena belajar masukkan maps dlm entry

      Delete
  5. https://www.facebook.com/burgerbakaqtokuban/posts/1701026563486080

    Terima kasih kami ucapkan! 😊

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook