Happy Hour Dengan Family

Thursday, November 12, 2015


Assalamualaikum wbt

Bila cuti, blog ni pun senyap sunyi tanpa cerita tapi aku ucapkan berbanyak terima kasih pada yang singgah sahaja dan yang singgah tinggal komen, nanti aku lawat balas yer.  Schedule entry pun sempat buat satu atau dua ajer...almaklum banyak sungguh agenda bila bercuti ni. Jenuh menyusun, tambah-tambah bila anak-anak semua ada kat rumah. Masa tu la jugak ambil kesempatan buat house cleaning sebab tenaga sukarelawan ramai, jenuh mulut pot pet pot pet pun kerja jalan.

Bila dah buat kerja, kenalah ada upahnya. Bila tanya sorang-sorang, banyak sungguh kehendak masing-masing. Ambil langkah mudah, pilih yang semua ahli keluarga boleh dapat join sekali. Maka, berbowling la kami anak-beranak menghabiskan masa cuti raya. Lepas bowling, anak-anak minta beli cerita polis evo kat astro first. Layankan ajer....dapat jugak lepak sama-sama depan tv anak beranak dengan sepinggan kentang goreng melayan movie.....

happy hour, family happy hour, bowling keluarga

Happy hour bersama anak-anak. Aku pun ambil kesempatan la training untuk perlawanan-perlawanan yang aku kena masuk minggu depan. Seronok rasa bila tengok anak-anak gembira!! Tunggu cuti sekolah hujung tahun ni, kita selit-selitkan aktiviti ni nanti yer...

You Might Also Like

3 comments

  1. rindunya nak main bowling...!! tunggu cuti sekolah nanti lah.. tak sabaaaarrrrr... hehehehehe... :)

    ReplyDelete
  2. jom main bowling jommmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. lamanyaa xmain bowling... bestnyeee

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook