Bila Sekolah Tutup

Monday, October 05, 2015

Sekolah ditutup Isnin dan Selasa

Assalamualaikum wbt

sekolah tutup isnin selasa sebab jerebu



Meriahlah rumah bila dapat cuti tiba-tiba ni.
Tapi mak dia tetap kerja.
Bila sekolah cuti, soalan pertama anak-anak......ibu cuti tak?
Sorry yer sayang-sayang semua...ibu kerja. Kerja bertimbun-timbun ibu kena buat. Sampaikan nak update rumah ni pun tak sempat. Cabaran pun tak tersahut dah.....adehhhh....

Abang Irfan tak balik rumah pun cuti dua hari ni. Ibu kata kalau abang ada kawan, lebih baik stay kat hostel, lagipun PT3 minggu depan sahaja. Mujur jugaklah si abang setuju sebab dia tau kalau balik rumah banyak godaan...tv, komputer, handphone....lebih baik dok hostel dan tiada gangguan mood belajar. Kipidap boY!!!

You Might Also Like

1 comments

  1. Good Luck untuk Abang Irfan...PT3 chaiyok chaiyok

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook